2017. január 19., csütörtök - Sára

Konferenciák, tréningek

elelmiszerAz Élelmiszer szaklap kiadója, a Professional Publishing Hungary Kft. kiadványt állít össze az élelmiszeripar TOP 50 innovátoráról, amelyben bemutatja a szakma számára jelentős innovációt hozó céget. Ennek publikálása a 2017. január 24-i konferencián lesz, amelyre a szervezők szeretettel várják az érdeklődőket.

coworkingMi a közösségi modellek szerepe Magyarországon? Milyen források állnak rendelkezésükre? Hogy fog kinézni egy közösségi iroda 10 év múlva? Mik a hazai és nemzetközi trendek?  Mikre figyeljünk, ha közösségi irodát szeretnénk alapítani? Hogyan segíthetjük a fiatalokat karrierjük beindításában?

marketingfesztivalA tavaly 1200 résztvevővel megrendezett, telt házas konferencia a szervezők szerint minden eddiginél erősebb szakmai programmal és „show”-val érkezik immár 4. alkalommal. Az esemény célja a 2017-es év üzleti- és marketing trendjeinek bemutatása, a hazai kkv-üzleti év megnyitása marketing- és kommunikációs szakemberek, cégvezetők és marketing döntéshozók részvételével.

internetvasarlasIsmerje meg a rohamos gyorsasággal fejlődő webkereskedelem legújabb trendjeit!  A trendek azonnali követése, az üzletvitelbe beépítése létkérdés. Webáruház működtetése manapság kötelező! A neten zajló kiskereskedelmi forgalom világszinten nemsokára áttörheti az 50 %-ot. Térnyerése rohamos gyorsaságú.

protokollFebruár 2-án kerül megrendezésre az első Prizma Kreatív PR workshop, ahol a résztvevők megismerhetik a 2016-os év kiemelkedő PR-kampányait, PR-megoldásait. A Kreatív szaklap idén először szervezi meg a Prizma Kreatív PR workshopot, amelyen az ügynökségek bemutatják a Prizma versenyen eredményesen szereplő kampányaikat.

adatvedelem konfKészüljünk fel időben a 2018-ban életbe lépő EU Általános Adatvédelmi Rendeletére! Ha nem jól és nem időben lépünk, súlyos szankciókra számíthatunk.  A digitalizáció is számos kihívást teremt a cégvezetés számára, amelyekkel már ma számolnunk kell. 

biztonságA Biztonságpiac 2017 konferencián sok más mellett szó esik a kibervédelem magyarországi helyzetéről, valamint hazánk it-biztonsági incidensekkel szembeni felkészültségéről is. A szakértői előadások és pódiumbeszélgetések során a résztvevők átfogó képet kaphatnak az aktuális it-biztonsági trendekről, valamint a hazai vállalatok it-biztonsági helyzetéről is.

gyogyszerekFebruár 28-i gyógyszerkommunikációs konferenciánkon a jövő betegének médiafogyasztási szokásait járjuk körbe. Hasznos információk, gyakorlati tanácsok, esettanulmányok. Témáink lesznek:  Kik a jövő betegei, mik a médiafogyasztási szokásaik? Hogyan kell kommunikációs csatornát választani az elérésükhöz?

hrIsmét továbbképzésre, új tudások megszerzésére invitáljuk a gyakorlott vállalatvezetőket. A 2017. I. félévi szemeszteren hét új témában rendkívül időszerű, hasznos, nélkülözhetetlen információkat osztanak meg a gyakorlati életben tapasztalatot, tudást szerzett előadók. A KKV-AKADÉMIÁN megszerzett tudásokat a kkv-vezetők azonnal beépíthetik döntéshozatalukba. 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5