2024. április 30., kedd - Katalin, Kitti

Archívum

ProWein 2018 szakvásár, 2018. március 18-20.

2018-03-21 1404

ProWein2018. március 18-a és 20-a között várja ismét a látogatókat a ProWein. A borok és szeszes italok szakvására a világ minden tájáról érkező több mint 6.600 kiállítója már ma lefoglalta a kiállítás teljes területét. A világ valamennyi jelentős termővidéke bemutatkozik a szakvásáron, hogy átfogó képet nyújtson a borok világpiaci kínálatáról.

Ezt egészíti ki hozzávetőlegesen 400 szeszes ital kínálata is. Az újonnan bemutatkozó szereplők között találjuk többek között a japán szakéhoz kapcsolódó közösségi standot vagy a változatos magyar pálinkakínálatot bemutató standot.

A kézműves italok felkapott és a ProWein látogatói körében rendkívül keresett témakörének szentelik az új koncepcióval megjelenő „same but different“ különbemutatót, ahol hozzávetőlegesen 50 kiállító vonultatja fel a termékeit, a kézműves szeszes italokat, kézműves söröket és cidereket.



A különbemutató a 7.0 csarnokba költözik, így a egy további vásárcsarnok is a hagyományos ProWein-kiállítók rendelkezésére áll. A Meininger Verlag kiadó szervezésében rendezett fizzz craft Lounge, a bármixerek csúcstalálkozója is a „same but different“- csarnokba költözik, a bárok és a vendéglátás nemzetközi világa itt találja meg a tökéletes környezetet.

Új otthonra találnak a görögországi kiállítók is, a jövő évi ProWeinon Ausztriával és a Mundus Vini Kóstolózónával közösen a 17-es csarnokban mutatkoznak be.

ProWein17 1

Ezen kívül a bioborok kínálata is minden eddiginél szélesebb és átfogó lesz. A szakmai látogatók a 13-as vásárcsarnokban találják meg az összes meghatározó német-, olasz- és franciaországi bio szövetséget, valamint számos egyéni kiállítót is szerte a világból. Az Organic World különbemutató is egyre bővül, 2018-ban mintegy 40 nemzetközi kiállítót várnak a szervezők erre a területre. A biotermékek kínálatát a megfelelő vendéglátási koncepció – az Organic Lounge – valamint az előadásokra fenntartott külön terület teszi teljessé.

IMG 1090

Kibővített és sokoldalú kínálat várja a látogatókat a 9-es csarnokban is, ahol az összes újvilági kiállító egy helyen tud bemutatkozni. Itt mindenek előtt a különböző újvilági kiállítói csoportok, mint például az ausztrál, argentin, chilei, kanadai, új-zélandi, dél-afrikai és egyesült államokbeli kiállítók körében mutatkozik növekedés.

A kínálat számos izgalmas és igényes kiegészítő eleme
A ProWein 2018 szakvásár kísérő rendezvényeinek sorozata szintén megállja a helyét: többek között számos kóstolást is terveznek a ProWein Forum keretében a 10-es és 13-as vásárcsarnokban. Ezen kívül a kiállítók közvetlenül a standjaikon is szerveznek programokat. A hozzávetőlegesen 500 rendezvény skálája a nemzeti kóstolásoktól a több országot átfogó bemutatókig terjed, mint amilyen például a Mundus Vini nemzetközi borverseny kóstolási övezete is.

ProWein17 JV10673

A kínálat kiemelkedő eleme a páratlan Champagne Lounge is 40, hagyományokban gazdag champagne-i pezsgőházzal. Ez a különbemutató a champagne-i pezsgők további mintegy 150 márkát is felvonultató bemutatójának kellős közepén látogatható. A „Csomagolás és dizájn” különbemutató a ProWein kínálatát kiegészítve mutatja be a csomagolások piacán mutatkozó legújabb trendeket és fejlesztéseket.

 A rendezvény helyszíne

Messe Düsseldorf
7.0 és 9-17 vásárcsarnokok,
melyek az Északi, Keleti és Déli II-es bejáratokon keresztül közelíthetőek meg a legjobban


Főbb kínálati csoportok
• Borok a világ valamennyi nemzetközi jelentőségű bortermelő országából és borvidékéről
• Különleges szeszes italok szerte a világból
• Kiegészítő termékek

Borkínálat
A legnagyobb kiállító országok közé tartozik Olaszország (1400 kiállítóval), Franciaország (1400), Németország (950), Spanyolország (550), Ausztria (320), Portugália (300) és a tengerentúli országok (600 kiállítóval).

Szeszes italok kínálata
30 ország több mint 400 kiállítója mutatja be szeszesital-különlegességeit.

A ProWein Forum és a kiállítók kísérő rendezvényei
A kiállítói standokon bemutatott széles körű kínálat kiegészítésére a ProWein szakvásár alatti kísérő rendezvények sorozata kínál igazán hasznos kiegészítő információkat és élményeket. A közkedvelt előadásokat és kóstolókat vagy a ProWein Forumban vagy közvetlenül a kiállítói standokon rendezik. A hozzávetőlegesen 500 rendezvény a legkülönbözőbb borvidékek, szőlőfajták, irányzatok és témák bemutatásával rendkívül széles skálát ölel fel.
A teljes rendezvényprogram 2018 februárjától érhető el a ProWein honlapján.

Kóstolási lehetőségek
A látogatók egyénileg kóstolhatnak a kiállítói standokon vagy az egyes témákhoz kapcsolódóan összefogott kóstolási zónákban is. Ezek közé tartozik például a 17-es csarnokban kialakított kóstoltatási zóna a MUNDUS VINI győztes boraival vagy az egyes országokra vagy borvidékekre jellemző borok bemutatója is (lásd a kísérő rendezvények programját).

A „same but different“ különbemutató
Az évek során már jó hírnevet szerzett „same but different“ különbemutatót idén először szentelik teljes egészében a kézműves italok felkapott témájának: a 7.0-ás csarnokban mintegy 50 kiállító vonultatja fel a kézműves söreit, szeszes italait és cidereit. A kínálatot a fizzz craft Lounge egészíti ki, ahol a legújabb ötletekkel és irányzatokkal ismerkedhetnek meg a bármixerek.

ProWein goes City
Amíg a ProWein szakvásár zajlik a vásárcsarnokokban, szerte a városban is a ProWein lázában égnek: a „ProWein goes city“ jelmondat jegyében számos, a borokhoz és szeszes italokhoz kapcsolódó élvezetes esti rendezvényt kínálnak Düsseldorf városában és környékén. Az éttermek, felkapott klubok, bárok és borkereskedések sokaságában szervezett rendezvények a vásárlátogatást kikapcsolódással befejezni kívánó látogatóknak és a környék valamennyi borkedvelőjének egyaránt szólnak.

A ProWein szakvásárról további felvilágosítással szolgálunk a www.prowein.de valamint a www.bdexpo.hu/prowein honlapokon.

Magyarországi képviselet

BD-Expo Kft.
tel.: +361 / 346 0273
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.bdexpo.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

TERMESZ Szerszámház

Április hónap MILWAUKEE gépe!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Április 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Tartalom galéria

Az 5 legdivatosabb ruha, amire szükséged van tavasszal

Az 5 legdivatosabb ruha, amire szükséged van tavasszal

More details
Szegeden rendezik a Hőlégballon Világbajnokságot

Szegeden rendezik a Hőlégballon Világbajnokságot

More details
Hungária koncert - Most vagy soha, 2024. június 1.

Hungária koncert - Most vagy soha, 2024. június 1.

More details
Hokitavasz, 2024. május 7.

Hokitavasz, 2024. május 7.

More details
Lord of the Dance, 2024. május 24.

Lord of the Dance, 2024. május 24.

More details
Smart Sport Expo és Fitness Fesztivál, 2024. június 2.

Smart Sport Expo és Fitness Fesztivál, 2024. június 2.

More details
Szoboszlai Live - interaktív talkshow, 2024. május 30.

Szoboszlai Live - interaktív talkshow, 2024. május 30.

More details
40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság, 2024. május 22-26.

40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság, 2024. május 22-26.

More details
A 7 oktávos világsztár Magyarországon, 2024. május 4.

A 7 oktávos világsztár Magyarországon, 2024. május 4.

More details