2017. január 19., csütörtök - Sára

Belföldi vásárok, kiállítások

educatioAz Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekapcsolni az egyes szereplőket: a hazai – és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel: a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel. 

eskuvo2017-ben immár 23. alkalommal szervezik meg Győrben, a Zichy-palotában az Esküvői Kiállítást a házasulók számára, bemutatva az aktuális esküvői trendeket, s az esküvői szolgáltatások széles körét. Az Anyakönyvi Hivatal a kiállítás ideje alatt a párok számára ügyeletet tart, így lehetséges a helyszínen az esküvői időpontok lefoglalása is.

eskuvo1A 24. Esküvő Kiállítás & Vásár megújult névvel és koncepcióval, modern helyszínen, hatalmas terekkel, természetes fényekkel várja az ifjú párokat és az esküvői szakma kiválóságait. Az igényes környezetben felállított standok mellett egész napos szórakozást nyújtunk látogatóinknak. Érdemes tehát bejegyezni a naptárba 2017. január 21-22-ét.

caramell esk2017. január 21-22-én tizenötödik alkalommal kerül megrendezésre a Miskolci Esküvői Kiállítás és Vásár ezúttal is az ITC Székházban. Az esemény ismét a LEGek kiállítása lesz, hisz a régió legnagyobb médiabirodalma és az ország legtöbb esküvői kiállítását megszervező cég Miskolc legismertebb kiállítási helyszínén az Északi régió legnagyobb esküvői kiállítását rendezi.

agromash2017-ben is várja az érdeklődőket az agrárágazat legjelentősebb hazai rendezvénye, az AGROmashEXPO. A 2016-os rendezvényre rekordszámú, több, mint 45 000 látogató volt kíváncsi, és 18 ország 350 kiállítója mutatta be termékeit és szolgáltatásait. Az agrár-szakkiállítás négy napon át tart nyitva a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén.

kertA parkok, kertek fenntartásának gépeit, eszközeit bemutató MAGYAR KERT szakkiállítás 2017-ben  ismét január végén várja a kiállítókat újdonságaik, termékkínálatuk bemutatására. A MAGYAR KERT társkiállításai ezúttal is a szőlőművelés és borkészítés háttér technológiáját felvonultató SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET, valamint a hazai legjelentősebb agrárkiállítása, az AGROmashEXPO.

borA SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET technológiájának szakkiállítása 2017-ben, januárban ismét bemutatkozási lehetőséget kínál az ágazat szereplőinek. A szakkiállítással ezúttal is egy időben kerül megrendezésre a hazai legjelentősebb agrárkiállítás, az AGROmashEXPO, társrendezvénye az AgrárgépShow, valamint a kertek, parkok fenntartásának rendezvénye, a MAGYAR KERT.

esk2Az ESKÜVŐI KIÁLLÍTÁS 13. alkalommal kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportaréna területén, 2017. január 28. és január 29. között. Az eddigi esküvői kiállításokat alapterületben, felszereltségben, befogadóképességben, megközelíthetőségben felülmúló helyszínen, megfelelő fórumot kívánnak biztosítani mindazon cégek részére, akik kapcsolódnak kiállítás témaköreihez.

fehovaSok szeretettel várnak minden hobby és profi vadászt, horgászt, természetkedvelőt, kedves barátot, ismerőst, szakembert, érdeklődőt a FEHOVA Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállításon 2017. február 9-12. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A kiállítók mindent megtesznek, hogy látogatók úgy érezzék, jó fogás volt a kiállítási részvétel.

  • 1
  • 2
  • 3