2017. január 19., csütörtök - Sára

Promóciók, akciók

klepierreA Klépierre Magyarország újszerű stratégiájának köszönhetően várakozáson felüli eredményekkel zárta a 2016-os évet. A két budapesti és négy vidéki bevásárlóközpontot irányító vállalat nemcsak a bérlői mix és a szolgáltatások kialakításánál, hanem a kommunikáció tervezésénél is az Y és Z generáció minél magasabb elérését helyezte a középpontba.

safe short 170A tavaly szilveszterkor elkövetett kölni szextámadások után Angela Merkel szembesült azzal, hogy eddigi menekült politikája továbbra sem hozza meg a jó gyümölcsét. A 2017-es új évi ünnepség sokak számára az egy évvel ezelőtti tömeges nemi erőszakok és rablások évfordulója volt. Voltak azonban, akik már felkészültebben mehettek ünnepelni.

magyar marketing fesztivalA 2017-es év is rengeteg lehetőséget rejteget! Tény, ha valaki nem ismeri a legújabb változásokat, trendeket az lemarad a piaci versenyben. Ezért izgalmas a IV. Magyar Marketing Fesztivál meghívása 2017.01.26-ra, ahol egy "tartalmas" nap keretében lehet elkezdeni a felkészülést a 2017-es év üzleti- és marketing kihívásaira, újdonságaira.

ajiMegérkeztek az AJI innovatív ajándékkártyái, melyekkel a döntés szabadságát ajándékozhatod bárkinek! Az AJI kártyák több mint száz üzletben beváltható olyan tetszés szerinti már 5.000 Ft-tól feltölthető ajándékkártyák, melyekkel bármely alkalommal garantált az örömszerzés a születésnapoktól a karácsonyig.

silc5A Blachere Illuminaton legújabb fejlesztése a SiLC® rendszer (Smart Illumination Control), amely egyszerre ad választ az energiatakarékosságra és az egyedi, testreszabott, animált fénydekoráció létrehozása kapcsán felmerülő igényekre. Az új rendszernek köszönhetően mostantól egy okostelefon-alkalmazás segítségével kezelhető a díszvilágítás le- és felkapcsolása.

ferjmegorzo 170Kíváncsi vásárlók sokasága keresi fel egy sanghaji pláza új szenzációját, a férjmegőrzőt, ahol ott lehet hagyni a shoppingolást nehezen tűrő férfiakat – írja a hvg.hu. A husband nursery kényelmes székekkel, hűtött italokkal várja a vásárlásba belefáradt férjeket, akik magazinokat lapozgathatnak vagy a chinanews.com-on megjelent képek szerint egyéb kényelmi szolgáltatást vehetnek igénybe.

playwithlight blachereA Blachere a 2016-os év ünnepi időszakára nem csak a megszokott ünnepi fénydekorációt kínálja, hanem nagyszerű fényjátékokat: interaktív fényeket fiataloknak és idősebbeknek a városokban és kisebb településeken. Az alapelv egyszerű, egy játékkonzol közbeiktatásával a megvilágított helyszíneken szórakoztató fény- és hangjátékkal lehet kedveskedni a közönségnek.

csokolade lopasValószínűleg az év egyik legnevetségesebb lopásának lett áldozata a kansasi Hunter Jobbins, ami után a tolvaj még bocsánatkérő üzenetet is hagyott neki. Jobbins tweetje alapján 15 percre hagyta ott a kollégium előtt a kocsiját, benne egy Kit Kattel, de mire visszaért csak egy szalvétára írt levelet talált. Ebben a csokitolvaj töredelmes vallomását találta.

ingatlankozvetitoi jutalekAz elmúlt 13 év során világszerte jelentős mértékben estek az ingatlanközvetítői jutalékok. Nálunk ez egyelőre nem igazán látszik, de a szakértők szerint hazánkban is a csökkenés irányába mutatnak a tendenciák. Van persze, aki már itt is az európai átlagnak megfelelő díjért nyújt ingatlanközvetítő szolgáltatást.

  • 1
  • 2
  • 3