Nyomtatás

Osztrák–Magyar Üzleti Találkozó, 2023. október 10.

2023-09-15 1105

Ismét vendégül láthatjuk a legnagyobb osztrák tartomány, Alsó-Ausztria gazdaságfejlesztési központját és Ausztria legnagyobb üzleti ügynökségét (ecoplus és ABA). Piacképes magyar vállalkozásokat szeretnének meggyőzni az országuk kínálta rendkívüli előnyökről.

Kiemelten foglalkozunk Alsó-Ausztriával, a régió legnépszerűbb befektetési helyszínével. A főváros és vonzáskörzete az üzleti élet centruma, de itt van a legerősebb üzleti támogatói környezet és infrastruktúra is a feltörekvő termelői, technológiai, turisztikai és innovatív ágazatok képviselői számára.

Hagyjuk magunkat meggyőzni! Nagyon közeli európai országban magyar cégként kiszámítható, biztonságos üzleti, adózási és minőségi piaci érdeklődésű környezetben lehetünk. Csak a szomszédba kell elmennünk.

A helyszíni résztvevőknek lehetőségük lesz plenárisan bemutatkozni az osztrákoknak és a többi résztvevőnek a Networking Programon. A szünetek a személyes megbeszélések színterei.

Várjuk a rendezvényre az osztrák piaci lehetőségek iránt érdeklődő hazai kkv-döntéshozókat, akik biztonságos, kiszámítható üzleti környezetben szeretnének működni és szükségük van támogató segítségre az új piacon boldoguláshoz. A konferencia hivatalos nyelve a magyar.

Időpont: 2023. október 10. 13.00–18.30
Helyszín: Budapest, Raiffeisen Bank, Budapest, Váci út 116-118. 2. Torony
Távolról résztvevőknek: a következő nap 16 órától + még 11 napig jelszóval

További információ: ppkonferencia.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek