Nyomtatás

SporTolna Triatlon Fesztivál, 2019. augusztus 4.

2019-07-26 340

triatA SporTolna Triatlon Fesztivál az amatőr triatlonozók kedvelt találkozóhelye. A helyszínen meleg víz, gyors futópálya, biztosított kerékpárpálya és sok program várja az indulókat. A Fadd-Domboriban megrendezett fesztivál gyönyörű természeti környezetben várja a látogatókat. A fesztiválon az amatőr és a profi triatlonozók is találkozhatnak egymással,...

...így a fesztiválon akár tapasztalatot is cserélhetnek. A fesztiválon több versenyszám közül is lehet választani, így biztosak lehetünk abban, hogy mindenki jól fogja magát érezni.

Fadd-Dombori a Duna holtága mellett fekszik így az elfáradt versenyzők egy kellemes mártózásra is benevezhetnek. Érdemes az egész családot elhozni a programra. A nevezési díj minimális, így az egyik legegészségesebb és legköltségkímélőbb nyári programnak ígérkezik. Aki csak úszni, kerékpározni vagy futni akar, ők váltó jelleggel teljesíthetik a távokat.

Időpont: 2019. augusztus 4.
Helyszín: Fadd
További információk: www.sportolna.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek