Nyomtatás

Infrastruktúra nap, 2017. február 8.

2017-02-03 367

infrastrukturaAz Infrastruktóra napra 2017. február 8-án fog sor kerülni. Az infrastruktúra tervezés módszereit is megváltoztatja az építészeten belül egyre szélesebb körben terjedő BIM megközelítés. A BIM - épületinformációs modellezés - olyan filozófia, amely egy épület teljes élettartamát – a tervezéstől kezdve az üzemeltetésen keresztül – végigkíséri.

Minden egyes fázisban sok különböző adat keletkezik, amelyeket a BIM egy rendszeren belül kezel, ezzel biztosítva a különböző szakágak közötti kommunikációt és a hatékonyabb együttműködést. Mit takar pontosan ez az új szemléletmód a gyakorlatban? Milyen előnyöket és lehetőségeket rejt ez az új munkamódszer a tervezés során? Miként köthető össze más, egyre elterjedtebb innovatív technológiákkal, mint pl. a 3D nyomtatás?

Rendezvényünk célja, hogy elméleti és gyakorlati szempontból egyaránt bemutassuk azt az új, komplex szemléletmódot, amely a fenntartható fejlődés szempontjából napjainkban elengedhetetlen az infrastruktúra tervezése és üzemeltetése során.

A VARINEX Zrt. ezúton meghívja Önt és kollégáit az Infrastruktúra nap című szakmai rendezvényére.

Főbb témák:

  • Az Autodesk BIM koncepciója
  • Skiccelés az infrastruktúra tervezésben
  • Építészet- és szerkezettervezés Autodesk Revit alapokon
  • A digitális közműnyilvántartásban rejlő lehetőségek
  • Projektmenedzsment hatékonyan
  • A 3D nyomtatás a tervező szolgálatában

Időpont: 2017. február 8., szerda
Helyszín: Sugár Mozi, 1148 Budapest, Örs vezér tere 24.
Információ: civil3d.varinex.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek