Nyomtatás

Első Profi Fotó Kiállítás, 2016 november 12-13.

2016-10-21 1620

fotosAz ELSŐ PROFI FOTO kiállítás  a Budapest Marriott szállóban megrendezésre kerülő 17. AV Trend & Hi-Fi Show társ- kiállításaként kerül megrendezésre, 2016 november 12-13. között. A helyszínt illetően nem véletlenül esett a választás erre az elegáns Duna-parti szállodára, ahova négy évvel ez előtt a Hi-Fi Show-val átköltöztek a szervezők.

A felújjított Várkert Bazárra és a Budai-várra néző gyönyörű panoráma, különleges környezetet varázsol a fotós számára, egyben lehetőséget biztosít arra is, hogy teljesen szeparáltan fogadja a fotózás iránt érdeklődő látogató közönséget. 

Nem véletlen a kiállítás elnevezése sem, amit a PROFI FOTO című laptól kölcsönöztek, és amivel azt szeretnék kifejezni, hogy a kiállítás színvonala, és a bemutatott kamerák, és tartozékok minősége a fototechniika csúcsát képviselik, amiket megfelelő környezetben tudnak kipróbálni az érdeklődők, és a potenciális vásárlóként érkező nagyközönség. 

Időpont: 2016 november 12-13
Helyszín: Budapest Marriott Hotel
Információ: www.fotovideo.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek