Nyomtatás

A Neoton Famíla Sztárjai, 2016. október 22.

2016-09-20 930

neoton2016-ban Budapesten mindössze egy alkalommal lesznek élőben hallhatók az elmúlt 40 év legsikeresebb pop együttesének slágerei. A Neoton Família Sztárjai október 22-én egy minden eddiginél nagyobb show-val örvendeztetik meg rajongóikat a Papp László Budapest Sportarénában. Kétszázhúsz felett érkezik a Santa Maria egészen Holnap hajnalig…

Negyvenedik éve lesz jövőre, hogy a magyar pop egének legnagyobb csillagának, a Neoton Famíliának dalai rendületlenül szórakoztatják a közönségét itthon és határon túl egyaránt. A generációkon átívelő slágerek lemezei minden bizonnyal az “örök slágerek csarnokának” legnagyobb falát borítanák.

Dalaik bejárták szinte az egész világot, történetük során született vagy 300 sláger, túl vannak a 8 millió eladott lemezen és eddig 2015 koncertet adnak. 2016-ban, a 2016. koncertjüket minden eddiginél nagyobb show-val körítik. “Mögénk áll egy komplett szimfónius zenekar, egy fantasztikus vokál csapat és olyan látványvilággal készülünk, ami mindörökké emlékezetessé teszi majd ezt a koncertet” – meséli Csepregi Éva, a csapat frontasszonya. “A koncert címe, Neoton Marathon, mindent elárul, hisz’ végeláthatalanul sorjáznak majd a legnagyobb slágerek, az örökérvényű Neoton dalok” – teszi hozzá az énekesnő.

Az Arénában 5 éve adtak nagysikerű konceret, amelyet bemelegítésképen itt meg is lehet nézni...

2016. október 22-én - Budapesten  mindössze egy alkalommal tehát a NEOTON FAMÍLIA Sztárjai a Papp László Arénában lépnek föl. A csapat törzse ezúttal is Csepregi Éva, Végvári Ádám és Baracs János, állandó zenésztársaikkal Heatlie Dáviddal, Lukács Andreával és Lukács Lászlóval kiegészülve.

Időpont: 2016. október 22
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Információ: csepregieva.eu | Jegyvásárlás

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek