Nyomtatás

Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang, 2016. január 28-31.

2016-01-18 1947

kocsonyaA Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang az ország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválja és vására. A fesztivál a farsangi időszakban kerül megrendezésre Miskolc belvárosában. Kirakodó vásárán több száz kézműves és gasztronómiai árus jelenik meg. A rendezvény valamennyi szabadtéri programja ingyenes.

Nincs kocsonyafesztivál igazi kocsonya nélkül, ezért a széles körű gasztronómiai kínálatban a kocsonya kiemelt szerepet kap. A farsang programkínálatában több tucatnyi koncert, számos gyermek- és családi program, kiállítások, farsangi felvonulás található a karneváli hangulatot megidézve. A fesztivál ideje alatt minden korosztály megtalálja az igényes és színvonalas szórakozási lehetőséget.

A rendezvény január 28-án 15:00 órától nyitja kapuit és 31-én 18:00 óráig tart nyitva, melynek eseményei a miskolci Villanyrendőrtől (Kazinczy utca) a Szent István térig tartanak a főutcán, illetve a Szinva teraszon valamint a kapcsolódó területeken. A színpadokon már napközben megkezdődnek az események és késő estig (22:00 óra, pénteken és szombaton 24:00 óra) tartanak. A színpadokon a hazai könnyűzenei élet legnépszerűbb előadói lépnek majd fel.

IDŐPONT: 2016. január 28-31.
HELYSZÍN: Miskolc
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: http://www.miskolcikocsonyafarsang.hu


(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek