Őszi Kedvezményes Cipő- és Ruhavásár, 2012. október 12-21. Nyomtatás E-mail

A Syma+SD Kft. a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ "B" csarnokában újra megrendezi a nagyközönség egyik legkedveltebb szezonális vásárát, a Cipő- és Ruhavásárt. Táskák, cipők és ruhák széles választéka várja a vásárlókat. Időpontja: 2012. október 12-től 21-ig, minden nap 10.00 – 19.00 óráig A belépés díjtalan!

 További információ: www.syma.hu

(Esemény Menedzser)

 

IFAT 2014 – A környező világ perspektívái

Átfogó ajánlat, vonzó keretprogram, nemzetköziség, újdonságok jellemzik a 2014. május 5-9. között megrendezésre kerülő  IFAT nemzetközi szakvásárt. A víz-, szennyvíz-, hulladék- és nyersanyag-gazdálkodás jelentős szakmai rendezvénye Münchenben várja az érdeklődőket. A 2012-es IFAT kiállításon 54 ország ...

interpack 2014, Düsseldorf - május 8-10.

A Messe Düsseldorf vásártársaság a components for processing and packaging keretében bővíti az interpack 2014 szakvásár kínálatát. Az új rendezvényt 2014. május 8-10. között, a csomagolóipar és a kapcsolódó folyamattechnológia legnagyobb jelentőségű világvásárával párhuzamosan tartják.

Lakás: bérlés vagy vásárlás?

Bérelni, vagy vásárolni? A válság előtt nagyon sokak számára egyértelmű volt a válasz: vásárolni!- ezt a nagyon magas tulajdonosi részarány is jól mutatja a magyar lakáspiacon. A lakásárak csökkenésével, a deviza alapú hitelek törlesztő részleteinek megugrásával azonban már nem olyan egyértelmű a válasz.

A Dél-Alföldre "mennek világgá" a miskolciak

Március 27. és 29. között rendezték meg Miskolcon a 21. „Menjünk világgá…!" Utazási Kiállítást. A nagy múltra visszatekintő vásáron a Magyar Turizmus Zrt. Dél-alföldi Regionális Marketing Igazgatósága az alábbi társkiállítókkal közösen képviselte a térség turisztikai kínálatát:


Hirdetés

Hirdetés