Őszi Kedvezményes Cipő- és Ruhavásár, 2012. október 12-21. Nyomtatás E-mail

A Syma+SD Kft. a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ "B" csarnokában újra megrendezi a nagyközönség egyik legkedveltebb szezonális vásárát, a Cipő- és Ruhavásárt. Táskák, cipők és ruhák széles választéka várja a vásárlókat. Időpontja: 2012. október 12-től 21-ig, minden nap 10.00 – 19.00 óráig A belépés díjtalan!

 További információ: www.syma.hu

(Esemény Menedzser)

 

MSV gépipari szakvásár, 2015. szeptermber 14-18.

Az MSV nemzetközi gépipari szakvásáron ismét megtelik minden csarnok: az 1500 kiállítói standon kívül számos szakmai kísérő rendezvény, többek között a jövő ipari technológiáit is bemutató több tucat konferencia és szeminárium várja az érdeklődő szakembereket.

Caravan Salon - 2015. augusztus 28 - szeptember 6.

A lakóautók rajongóinak érdeklődését nem szükséges tovább csigázni a düsseldorfi kiállítás iránt, hiszen ők kivétel nélkül a CARAVAN SALON DÜSSELDORF kínálatának megrögzött hívei. Ez nem is csoda, hiszen Düsseldorfban a legfontosabb gyártók minden évben gondoskodnak arról, hogy érdekes piaci áttekintést kapjunk és bepillantást nyerjünk a mobil utazás izgalmas jövőjébe.

Népszerű a világkiállítás magyar pavilonja

Csaknem egymillióan látogattak el nyitva tartásának eddigi három hónapja alatt a milánói világkiállítás magyar pavilonjába, amely rengeteg új barátot szerzett Magyarországnak - mondta keddi budapesti sajtótájékoztatóján a pavilon kormánybiztosa.

Utazás kiállítás 2016: megvan az időpont

Az időpont már eldőlt: 2016-ban március 3-6. között várja a szakmát és a látogatókat az Utazás Kiállítás a Hungexpo Budapesti Városközpontban.A 2015-ös vásárt 40 ezren keresték fel, a kiállítók akkori nyilatkozatai szerint jelentősen nőtt a potenciális érdeklődők súlya.


Hirdetés