Őszi Kedvezményes Cipő- és Ruhavásár, 2012. október 12-21. Nyomtatás E-mail

A Syma+SD Kft. a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ "B" csarnokában újra megrendezi a nagyközönség egyik legkedveltebb szezonális vásárát, a Cipő- és Ruhavásárt. Táskák, cipők és ruhák széles választéka várja a vásárlókat. Időpontja: 2012. október 12-től 21-ig, minden nap 10.00 – 19.00 óráig A belépés díjtalan!

 További információ: www.syma.hu

(Esemény Menedzser)

 

TrauDich! esküvői kiállítások

Német nyelvterületen az esküvői vásárok nem ismernek határokat, a TrauDich! kiállítás és divatbemutató 2014-2015-ben a hét nagy vásárvárost (Hannover, Köln, Hamburg, München, Stuttgart, Düsseldorf, Frankfurt) jár be sorra. A divat- és trendbemutató eseményen a legújabb esküvői dizájn, kiegészítők széles választéka, ruhaköltemények, és minden más egyéb látható, kapható, amiről csak álmodhat a házasulandó pár.

Heimtextil, Frankfurt – 2015. január 14-17.

A 2015 év idénynyitó, legjelentősebb nemzetközi lakás- és közületi textília szakvására január 14-17. között várja Frankfurtba a világ minden részéről érkező tervezőket, gyártókat és kereskedőket. Újdonság: A kiállított termékek köre kibővül, az árucsoportok között megjelennek a szőnyegek is.

10.000 négyzetméteres bérlő marad a CA IMMO-nál

A közelmúltban összesen 3000 négyzetméterre írtak alá új bérlők a CA Immo irodaházaiban, a győri Dunacenterben pedig 2500 négyzetméterre - értesült az OGH hírügynökség.

Mennyiért vehetünk most lakást a III. és XI. kerületben?

A budai ingatlanpiacon is komoly mozgást figyeltek meg az ingatlanközvetítők az elmúlt hónapokban, ahogy az jellemző volt egész Budapesten. Abban sem különbözött a budai helyzet, hogy itt is főleg a panellakások érintettek, melyekből sok található a XI. és III.kerületben. Kíváncsiak voltunk arra, hogy milyen folyamatok jellemzik még ezt a két kerületet.Hirdetés
Hirdetés