Hirdetés
Őszi Kedvezményes Cipő- és Ruhavásár, 2012. október 12-21. Nyomtatás E-mail

A Syma+SD Kft. a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ "B" csarnokában újra megrendezi a nagyközönség egyik legkedveltebb szezonális vásárát, a Cipő- és Ruhavásárt. Táskák, cipők és ruhák széles választéka várja a vásárlókat. Időpontja: 2012. október 12-től 21-ig, minden nap 10.00 – 19.00 óráig A belépés díjtalan!

 További információ: www.syma.hu

(Esemény Menedzser)

 

Zuliefermesse, Intec - 2015. február 24-27.

A Zuliefermesse idestova 15. esztendeje Közép-Európa egyik legfontosabb nemzetközi szakmai találkozója, ahol kétévente a beszállító ipar és szerszámgépgyártás beszállítói és rendszergazdái, a végtermék-gyártók és konkrét beszállító partnert keresők találkoznak.

Hivatásturisztikai kiállítás, 2015. február 26-29.

2015. február 26. és 28. között Isztambul ad otthont a hivatásturizmus legnevesebb eseményének, az ACE of M.I.C.E. kiállításnak. A kiállítás keretében adják át az iparág egyik legrangosabb díját, az ACE of M.I.C.E Üzleti Turizmus Díjat.

A Mahir kevesebb standot építhet az Utazás-kiállításon

Kevesebb standot építhet a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Mahir az idei Utazás-kiállításon, miután az állami kézben lévő Magyar Turizmus (MT) Zrt. sokéves együttműködés után úgy döntött, idén nem jelenik meg régiós standokkal – írta a hvg.hu. A lap szerint nem zárható ki, hogy az Orbán–Simicska-háború egyik frontja is az MT Zrt. közelében húzódik.

Tortával ünnepelték a tíz éves Torkos Csütörtököt

Jövőre megújul a Torkos Csütörtök, számos elemmel gyarapodik az esemény, amely azt szolgálja majd, hogy egyre többen vegyék igénybe a jelentkező éttermek akciós szolgáltatásait. Ezt Lipcsey György Imre, a Magyar Turizmus Zrt. agrármarketing vezérigazgató-helyettese jelentette be.


Hirdetés