Őszi Kedvezményes Cipő- és Ruhavásár, 2012. október 12-21. Nyomtatás E-mail

A Syma+SD Kft. a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ "B" csarnokában újra megrendezi a nagyközönség egyik legkedveltebb szezonális vásárát, a Cipő- és Ruhavásárt. Táskák, cipők és ruhák széles választéka várja a vásárlókat. Időpontja: 2012. október 12-től 21-ig, minden nap 10.00 – 19.00 óráig A belépés díjtalan!

 További információ: www.syma.hu

(Esemény Menedzser)

 

CakeTec - 2014. november 11-12.

Hogyan változik az cukrászipar nemzetközi helyzete? Melyik speciális piac és trend az aktuális, és melyik lesz az a jövőben? Milyen technológiák kelendőek most? A CakeTec kongresszus többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ 2014-ben. A nagy sikerű 2012-es kiállítás szervezői most újra a cukrászatra fókuszálnak Solingenben.

TrauDich! esküvői kiállítások

Német nyelvterületen az esküvői vásárok nem ismernek határokat, a TrauDich! kiállítás és divatbemutató 2014-2015-ben a hét nagy vásárvárost (Hannover, Köln, Hamburg, München, Stuttgart, Düsseldorf, Frankfurt) jár be sorra. A divat- és trendbemutató eseményen a legújabb esküvői dizájn, kiegészítők széles választéka, ruhaköltemények, és minden más egyéb látható, kapható, amiről csak álmodhat a házasulandó pár.

Magyar napok Szingapúrban

Másodszor rendezték meg Szingapúrban októberben a Focus on Hungary elnevezésű eseménysorozatot, amely a kétoldalú gazdasági és turisztikai kapcsolatok fejlesztését segíti. A szingapúri magyar nagykövetség által szervezett magyar napokon egyebek mellett a világ egyik legrangosabb dizájn-elismerésének számító Red Dot ipari formatervezési díjat megnyerő magyar cég vezetője ismertette díjnyertes pályázatukat,

Imádják a törökök az Egri csillagokat

Legalább félmillió látogatót várnak november 8. és 16. között a 33. Isztambuli Könyvvásárra, amelynek díszvendége idén Magyarország lesz - közölte az MTI-nek adott interjújában az emberi erőforrások minisztere. Balog Zoltán hangoztatta, hogy bizonyos szempontból "furcsa dolog" a török-magyar viszony, hiszen az Oszmán Birodalom 150 évig tartotta megszállva Magyarországot, Törökország iránt mégis hatalmas az érdeklődés.


Hirdetés