Hirdetés
Őszi Kedvezményes Cipő- és Ruhavásár, 2012. október 12-21. Nyomtatás E-mail

A Syma+SD Kft. a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ "B" csarnokában újra megrendezi a nagyközönség egyik legkedveltebb szezonális vásárát, a Cipő- és Ruhavásárt. Táskák, cipők és ruhák széles választéka várja a vásárlókat. Időpontja: 2012. október 12-től 21-ig, minden nap 10.00 – 19.00 óráig A belépés díjtalan!

 További információ: www.syma.hu

(Esemény Menedzser)

 

IDET/PYROS/ISET/INTERPROTEC a Brnói Vásárvárosban

2015. május 19-21. között a Brnói Vásárvárosban nemcsak az IDET Nemzetközi honvédelmi és hadászati technikai szakvásárt rendezik meg, hanem a 17. PYROS Nemzetközi tűzvédelmi, az ISET Nemzetközi biztonságtechnikai és 12. INTERPROTEC Nemzetközi munkavédelmi és munkabiztonsági szakvásárt is.

TRANSPORT-AR Expo, 2015. június 5-7.

A kiállítás a több mint 160.000 lakosú Arad Ipari Parkjában létrehozott és évről-évre fejlesztett Kiállítási Központban kerül megvalósításra. Nyugat-Románia szállítmányozási és autótechnikai szakkiállításán a romániai székhelyű cégek mellett magyar kiállítók részvételére is lehet számítani.

Új igazgatók a Hungexpo Zrt.-nél

A menedzsment döntése értelmében új igazgatók veszik át a tavaly távozó kereskedelmi igazgató feladatkörét a Hungexpo Zrt.-nél. A B2B kiállítások üzletág igazgatója ezután Szilvási Krisztina, a B2C kiállítások üzletág igazgatója Rafay János lesz.

A Blachere Frankfurtba repítette a Champs Elysées-t

A frankfurti Christmasworld nemzetközi szakvásáron a hagyományokhoz hűen 2015-ben is részt vett a francia alapítású Blachere Illumination, hiszen a széles spektrumú szakmai eseményen a szezonális díszvilágítás legújabb trendjei is bemutatásra kerültek.


Hirdetés