Őszi Kedvezményes Cipő- és Ruhavásár, 2012. október 12-21. Nyomtatás E-mail

A Syma+SD Kft. a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ "B" csarnokában újra megrendezi a nagyközönség egyik legkedveltebb szezonális vásárát, a Cipő- és Ruhavásárt. Táskák, cipők és ruhák széles választéka várja a vásárlókat. Időpontja: 2012. október 12-től 21-ig, minden nap 10.00 – 19.00 óráig A belépés díjtalan!

 További információ: www.syma.hu

(Esemény Menedzser)

 

Hongkongi Karóra és Óra Kiállítás, szeptember 3-7.

A Hongkongi Kereskedelmi Fejlesztési Tanács (HKTDC), a Hongkongi Óragyártók Egyesülete és a Hongkongi Órakereskedők és Iparosok Társasága által szervezett HKTDC Hongkongi Karóra és Óra Kiállítás a világ legnagyobb időmérőkkel foglalkozó rendezvénye.

Caravan Salon - 2014. augusztus 29 - szeptember 7.

A lakóautók rajongóinak érdeklődését nem szükséges tovább csigázni a düsseldorfi kiállítás iránt, hiszen ők kivétel nélkül a CARAVAN SALON DÜSSELDORF kínálatának megrögzött hívei. Ez nem is csoda, hiszen Düsseldorfban a legfontosabb gyártók minden évben gondoskodnak arról, hogy érdekes piaci áttekintést kapjunk és bepillantást nyerjünk a mobil utazás izgalmas jövőjébe.

Ökoindustria: A víz is téma lesz

Novemberben kezdődik az Ökoindustria Nemzetközi Környezetipari szakkiállítás, amelyet a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége szervez. Az egyedülálló szakkiállításnak különös aktualitást ad a jelenlegi gazdasági válság, hiszen a környezetipar globális fejlıdést jelenthet szinte valamennyi gazdasági ágazatnak.

Bővült a China Smart Expo

Két kínai tartomány kiállítói és kormánydelegációja vett részt a China Smart Expo 2014 című programsorozaton, amelyen a hazai vállalkozások közvetlenül vehették fel a kapcsolatot jövendőbeli kínai partnereikkel. A rendezvényen bemutatták a CECZ Közép-európai Kft. keretein belül nyújtott 70 százalékos készletfinanszírozási megoldásokat is.Hirdetés