Hangfoglalás, 2012. október 5-7. Nyomtatás E-mail

2012. október 5-7. között hetedik alkalommal rendezik meg a Hangfoglalás Hangszer-, hang-, fény-, színpad és stúdiótechnikai kiállítást a Syma Rendezvény és Kongresszusi Központban. Az eltelt idő alatt Közép-Kelet Európa egyik jelentős zenei eseménye, és a térség legrangosabb szakmai kiállítása lett, százezreket szólítva meg, s figyelmüket a zenei nevelés fontosságára irányítva vált generációk számára fogalommá.

A Hangfoglalás név ma már nem pusztán egy kiállítást takar, hiszen az esemény szervezője a Hangszeresek Országos Szövetsége az elmúlt öt év minden napján azon dolgozott, hogy ez az üzenet a lehető legszélesebb körbe terjedjen el és egész évet átfogó esemény-sorozattá váljék.További információ: http://www.hangfoglalasonline.hu/

(Esemény Menedzser)

 

SIAL kiállítás Párizs, 2014. október 19 - 23

Az élelmiszeripari vásárok világrangsorának élén álló párizsi SIAL (Salon International de l'Agroalimentaire) szakkiállításon ismét bemutatkozik Magyarország élelmiszeripara: a Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Centrum Vezérigazgatósága összesen 259 négyzetméternyi területen, 28 kiállító termékeivel jelenik meg Párizsban október 19. és 23. között.

glasstec 2014: Mindent az üveg világáról

A 2014. október 21-24. közötti glasstec-re ismét Düsseldorfba utazik a világ üvegipara. Az előző, 2012-es vásár több mint 42.000 szakmai látogatót vonzott az üvegipar teljes területéről. Idén minden eddiginél szélesebb körű lesz a kísérő rendezvények kínálata.

Az MT Zrt. a svéd ANTOR roadshow-n

Október 1-jén és 2-án a Svédországban működő külföldi képviseletek a két svédországi nagyvárosban, Göteborgban és Malmőben látták vendégül a helyi utazási irodák munkatársait. A svéd fővárosban 42 ország tart fenn nemzeti képviseletet, amelyek – immár hagyományosan – minden ősszel két nagyvárosba kirándulnak, hogy személyesen is találkozzanak az utazási szakma helyi képviselőivel.

Magyarország a jekatyerinburgi Expotravel – 2014 kiállításon

2014 kiállításon Nyomtatás: Magyarország a jekatyerinburgi Expotravel – 2014 kiállításon Október 3-án és 4-én rendezték meg a jekatyerinburgi kiállítási központban az Expotravel – 2014 elnevezésű turisztikai szakkiállítást.


Hirdetés