Hangfoglalás, 2012. október 5-7. Nyomtatás E-mail

2012. október 5-7. között hetedik alkalommal rendezik meg a Hangfoglalás Hangszer-, hang-, fény-, színpad és stúdiótechnikai kiállítást a Syma Rendezvény és Kongresszusi Központban. Az eltelt idő alatt Közép-Kelet Európa egyik jelentős zenei eseménye, és a térség legrangosabb szakmai kiállítása lett, százezreket szólítva meg, s figyelmüket a zenei nevelés fontosságára irányítva vált generációk számára fogalommá.

A Hangfoglalás név ma már nem pusztán egy kiállítást takar, hiszen az esemény szervezője a Hangszeresek Országos Szövetsége az elmúlt öt év minden napján azon dolgozott, hogy ez az üzenet a lehető legszélesebb körbe terjedjen el és egész évet átfogó esemény-sorozattá váljék.További információ: http://www.hangfoglalasonline.hu/

(Esemény Menedzser)

 

STYl & KABO divatvárások, 2014. augusztus 24-26.

2014. augusztus 24. és 26. között immár 44. alkalommal rendezik meg Brnóban a STYL nemzetközi divat- és textilvásárt és a KABO nemzetközi cipő- és bőripari szakvásárt. A rendezvényen már a 2015. év tavaszi/nyári divatja is bemutatkozik. A Styl és Kabo divatvásárokra kizárólag szakmai látogatók érkezhetnek.

Arbeitsschutz Aktuell, 2014. augusztus 25-28.

Frankfurtban megrendezésre kerül az Arbeitsschutz Aktuell nemzetközi munkavédelmi szakkiállítás (2014. augusztus 25-28.) és kongresszus (2014. augusztus 27-29.). 2014-ben a vásár szervezője, a HINTE GmbH a Messe München International szakmai tapasztalatával kibővítve szervezi a rendezvényt.

Bővült a China Smart Expo

Két kínai tartomány kiállítói és kormánydelegációja vett részt a China Smart Expo 2014 című programsorozaton, amelyen a hazai vállalkozások közvetlenül vehették fel a kapcsolatot jövendőbeli kínai partnereikkel. A rendezvényen bemutatták a CECZ Közép-európai Kft. keretein belül nyújtott 70 százalékos készletfinanszírozási megoldásokat is.

Véget ért az első kínai-orosz expo

2014. július 4-én Harbinban véget ért az első kínai-orosz expo, a résztvevők mintegy 3,15 milliárd dollár értékben kötöttek kereskedelmi, 11 milliárd dollár értékben pedig együttműködési és beruházási megállapodásokat. A vasárnap nyitott expo 67 országból 11 ezer résztvevőt vonzott, köztük 5 ezret Oroszországból.Hirdetés
Hirdetés