Hirdetés
Hangfoglalás, 2012. október 5-7. Nyomtatás E-mail

2012. október 5-7. között hetedik alkalommal rendezik meg a Hangfoglalás Hangszer-, hang-, fény-, színpad és stúdiótechnikai kiállítást a Syma Rendezvény és Kongresszusi Központban. Az eltelt idő alatt Közép-Kelet Európa egyik jelentős zenei eseménye, és a térség legrangosabb szakmai kiállítása lett, százezreket szólítva meg, s figyelmüket a zenei nevelés fontosságára irányítva vált generációk számára fogalommá.

A Hangfoglalás név ma már nem pusztán egy kiállítást takar, hiszen az esemény szervezője a Hangszeresek Országos Szövetsége az elmúlt öt év minden napján azon dolgozott, hogy ez az üzenet a lehető legszélesebb körbe terjedjen el és egész évet átfogó esemény-sorozattá váljék.További információ: http://www.hangfoglalasonline.hu/

(Esemény Menedzser)

 

GDS, Düsseldorf – 2015. július 29-31.

Szeretné ismét együtt látni a sikeres márkák új trendjeit? Új alapanyagokat, innovációs ötleteket keres? Ezzel és kreatív, új kollekciókkal várja Önt a düsseldorfi GDS - a cipők és kiegészítők nemzetközi szakvására 2015. tavaszán és őszén. A legközelebbi vásár 2015. július 29-31. között várja az érdeklődőket a Düsseldorfi Vásárközpontban!

2016 divatújdonságai Brnóban: STYL & KABO

Szeretné megismerni a következő év tavaszi és nyári divatújdonságait? Erre kínál fantasztikus lehetőséget Csehország és Szlovákia egyetlen, kizárólag szakembereknek szóló divat-, cipő- és bőripari kiállítása, az immár 46. STYL divatvásár és KABO cipő- és bőripari szakvásár 2015. augusztus 22. és 24. között.

Beruházási láz az iparban

2015-ben igen kedvező mérleget vont a Messe Düsseldorf, a „Bright World of Metals – a fémek csillogó világa“ rendezője. A négy fémipari vásár kiállítók és látogatók oldalán is igen jó eredményeket tudott felmutatni, elsősorban a külföldi résztvevők aránya nőtt még nagyobbra a szakvásárokon, a látogatók 56, a kiállítók 51 százaléka érkezett Németországon kívülről.

A Kölnmesse eredménye rekordot döntött

A Kölnmesse üzleti eredménye 2014-es évben sokkal jobban alakult a tervezettnél. Árbevétele 231.200.000 €, nettó vesztesége mindössze 3.300.000 €. 2014-ben 81 eseménynek adott otthont, több mint 34.000 kiállítót és 2,1 millió látogatót fogadott. Az év kulcsfontosságú stratégiai lépése pedig a Kölnmesse 3,0 beruházási program elindítása volt.