Hirdetés
Hangfoglalás, 2012. október 5-7. Nyomtatás E-mail

2012. október 5-7. között hetedik alkalommal rendezik meg a Hangfoglalás Hangszer-, hang-, fény-, színpad és stúdiótechnikai kiállítást a Syma Rendezvény és Kongresszusi Központban. Az eltelt idő alatt Közép-Kelet Európa egyik jelentős zenei eseménye, és a térség legrangosabb szakmai kiállítása lett, százezreket szólítva meg, s figyelmüket a zenei nevelés fontosságára irányítva vált generációk számára fogalommá.

A Hangfoglalás név ma már nem pusztán egy kiállítást takar, hiszen az esemény szervezője a Hangszeresek Országos Szövetsége az elmúlt öt év minden napján azon dolgozott, hogy ez az üzenet a lehető legszélesebb körbe terjedjen el és egész évet átfogó esemény-sorozattá váljék.További információ: http://www.hangfoglalasonline.hu/

(Esemény Menedzser)

 

2016 divatújdonságai Brnóban: STYL & KABO

Szeretné megismerni a következő év tavaszi és nyári divatújdonságait? Erre kínál fantasztikus lehetőséget Csehország és Szlovákia egyetlen, kizárólag szakembereknek szóló divat-, cipő- és bőripari kiállítása, az immár 46. STYL divatvásár és KABO cipő- és bőripari szakvásár 2015. augusztus 22. és 24. között.

Caravan Salon - 2015. augusztus 28 - szeptember 6.

A lakóautók rajongóinak érdeklődését nem szükséges tovább csigázni a düsseldorfi kiállítás iránt, hiszen ők kivétel nélkül a CARAVAN SALON DÜSSELDORF kínálatának megrögzött hívei. Ez nem is csoda, hiszen Düsseldorfban a legfontosabb gyártók minden évben gondoskodnak arról, hogy érdekes piaci áttekintést kapjunk és bepillantást nyerjünk a mobil utazás izgalmas jövőjébe.

Megnyílt az UniCredit Pavilon Milánóban

Kapcsolódó képA Pavilon előadóterem, konferencia-központ, rendezvényhelyszín és kiállítási tér is egyben. Az UniCredit Pavilon földszinten kialakított előadóterme 700 férőhelyes, ami mozgatható kialakításának köszönhetően több, kisebb helyiségre is felosztható.

BEMUTATKOZOTT A 2015-ÖS OMÉK NAGYKÖVETE

A 2015-ös „helyi termék éve” sok újítást hoz az Országos Mezőgazdasági Kiállítás és Vásár (OMÉK) számára is. Nemcsak koncepciójában újul meg Magyarország legnagyobb és leglátogatottabb élelmiszeripari és mezőgazdasági seregszemléje, hanem idén először nagykövete is lesz a rendezvénynek.


Hirdetés