Hangfoglalás, 2012. október 5-7. Nyomtatás E-mail

2012. október 5-7. között hetedik alkalommal rendezik meg a Hangfoglalás Hangszer-, hang-, fény-, színpad és stúdiótechnikai kiállítást a Syma Rendezvény és Kongresszusi Központban. Az eltelt idő alatt Közép-Kelet Európa egyik jelentős zenei eseménye, és a térség legrangosabb szakmai kiállítása lett, százezreket szólítva meg, s figyelmüket a zenei nevelés fontosságára irányítva vált generációk számára fogalommá.

A Hangfoglalás név ma már nem pusztán egy kiállítást takar, hiszen az esemény szervezője a Hangszeresek Országos Szövetsége az elmúlt öt év minden napján azon dolgozott, hogy ez az üzenet a lehető legszélesebb körbe terjedjen el és egész évet átfogó esemény-sorozattá váljék.További információ: http://www.hangfoglalasonline.hu/

(Esemény Menedzser)

 

IFAT 2014 – A környező világ perspektívái

Átfogó ajánlat, vonzó keretprogram, nemzetköziség, újdonságok jellemzik a 2014. május 5-9. között megrendezésre kerülő  IFAT nemzetközi szakvásárt. A víz-, szennyvíz-, hulladék- és nyersanyag-gazdálkodás jelentős szakmai rendezvénye Münchenben várja az érdeklődőket. A 2012-es IFAT kiállításon 54 ország ...

interpack 2014, Düsseldorf - május 8-10.

A Messe Düsseldorf vásártársaság a components for processing and packaging keretében bővíti az interpack 2014 szakvásár kínálatát. Az új rendezvényt 2014. május 8-10. között, a csomagolóipar és a kapcsolódó folyamattechnológia legnagyobb jelentőségű világvásárával párhuzamosan tartják.

Lakás: bérlés vagy vásárlás?

Bérelni, vagy vásárolni? A válság előtt nagyon sokak számára egyértelmű volt a válasz: vásárolni!- ezt a nagyon magas tulajdonosi részarány is jól mutatja a magyar lakáspiacon. A lakásárak csökkenésével, a deviza alapú hitelek törlesztő részleteinek megugrásával azonban már nem olyan egyértelmű a válasz.

A Dél-Alföldre "mennek világgá" a miskolciak

Március 27. és 29. között rendezték meg Miskolcon a 21. „Menjünk világgá…!" Utazási Kiállítást. A nagy múltra visszatekintő vásáron a Magyar Turizmus Zrt. Dél-alföldi Regionális Marketing Igazgatósága az alábbi társkiállítókkal közösen képviselte a térség turisztikai kínálatát:


Hirdetés