Hangfoglalás, 2012. október 5-7. Nyomtatás E-mail

2012. október 5-7. között hetedik alkalommal rendezik meg a Hangfoglalás Hangszer-, hang-, fény-, színpad és stúdiótechnikai kiállítást a Syma Rendezvény és Kongresszusi Központban. Az eltelt idő alatt Közép-Kelet Európa egyik jelentős zenei eseménye, és a térség legrangosabb szakmai kiállítása lett, százezreket szólítva meg, s figyelmüket a zenei nevelés fontosságára irányítva vált generációk számára fogalommá.

A Hangfoglalás név ma már nem pusztán egy kiállítást takar, hiszen az esemény szervezője a Hangszeresek Országos Szövetsége az elmúlt öt év minden napján azon dolgozott, hogy ez az üzenet a lehető legszélesebb körbe terjedjen el és egész évet átfogó esemény-sorozattá váljék.További információ: http://www.hangfoglalasonline.hu/

(Esemény Menedzser)

 

REHACARE, 2015. október 14-17.

"Rehabilitáció, megelőzés, integráció, ápolás" - ez a mottója a fogyatékos emberek és gondozást igénylők világszerte legjelentősebb szakvásárának, a düsseldorfi REHACARE-nek. 2015 őszén október 14-17. között várják a Düsseldorfi Vásárvárosba ismét a téma szakembereit és az érdeklődőket.

Frankfurti Könyvvásár, 2015. október 14-18.

A Frankfurti Könyvvásár a szakma első számú, kimagasló nemzetközi elismertséggel bíró találkozóhelye, legyen szó könyvírókról, könyvkiadókról, könyvterjesztőkről, ügynökségekről vagy akár filmproducerekről. Ugyanakkor a rendezvény a könyvek, médiák, szerzői jogok és a licencek legnagyobb, nemzetközi piactereként is funkcionál.

Kiemelkedő magyar részvétel az Anugán

Jelentős a magyar részvétel a kölni Anugán, több mint hatvan magyar kiállító mutatja be termékeit a világ egyik legjelentősebb élelmiszeripari vásárán Németországban - mondta a kiállítás megnyitóját követően szombaton az MTI-nek a Magyar Turizmus Zrt. agrármarketing vezérigazgató-helyettese.

A Mecsek lett Magyarország legízletesebb úti célja

Kapcsolódó képAz Európai Bizottság 2014-2015-ben már kilencedik alkalommal írt ki pályázatot az ún. ,,Kiváló Európai Desztinációk’’ témában (EDEN). Magyarország eddig valamennyi pályázaton sikeresen szerepelt. Ezúttal is a maximális, 75%-os uniós támogatást sikerült elnyerni a projekt magyarországi lebonyolításához, ami 50 ezer eurót jelent.


Hirdetés