Hangfoglalás, 2012. október 5-7. Nyomtatás E-mail

2012. október 5-7. között hetedik alkalommal rendezik meg a Hangfoglalás Hangszer-, hang-, fény-, színpad és stúdiótechnikai kiállítást a Syma Rendezvény és Kongresszusi Központban. Az eltelt idő alatt Közép-Kelet Európa egyik jelentős zenei eseménye, és a térség legrangosabb szakmai kiállítása lett, százezreket szólítva meg, s figyelmüket a zenei nevelés fontosságára irányítva vált generációk számára fogalommá.

A Hangfoglalás név ma már nem pusztán egy kiállítást takar, hiszen az esemény szervezője a Hangszeresek Országos Szövetsége az elmúlt öt év minden napján azon dolgozott, hogy ez az üzenet a lehető legszélesebb körbe terjedjen el és egész évet átfogó esemény-sorozattá váljék.További információ: http://www.hangfoglalasonline.hu/

(Esemény Menedzser)

 

analytica China – 2014. szeptember 24-26.

2014. szeptember 24-26. között rendezik meg Kínában, Shanghaiban az analytica China 2014 kiállítást, amely Kína egyik legnevesebb nemzetközi szakmai találkozója a labortechnika, analitika, biotechnológia és diagnosztika területén. A helyszín kitűnő, hiszen Kína Ázsia egyik leggyorsabban növekvő piaca a világon, Shanghai pedig Kína vezető gazdasági centruma.

Nemzetközi Lakberendezési Szakkiállítás Verona, 2014. szeptember 24-27.

Új időpontban kerül az idén megrendezésre az Abitare il Tempo: szeptember 24-27. között, egy időben és egy vásárterületen a világ legnagyobb márvány és természetes kövek szakkiállításával, a Marmomacc-kal.

Otthon Centrum Hitel Center: év végén erősödő hitelkeresletre számíthatunk

szekleadAz Otthon Centrum Hitel Center kommentárt adott ki az MNB „ A jövedelemarányos törlesztőrészlet és a hitelfedezeti arányok szabályázásról” rendeletéhez, amely a Magyar Közlöny 2014. szeptember 10-i számában jelent meg.

17,5%-os növekedést mutatott az építőipar júliusi termelési értéke

A tavalyi év azonos időszakához mérten lényeges, a szektor egészére nézve 17,5%-os növekedést mutat az építőipar júliusi termelési értéke, így folytatódott a 2012 év eleje óta tartó egyenletes bővülés.


Hirdetés