Hangfoglalás, 2012. október 5-7. Nyomtatás E-mail

2012. október 5-7. között hetedik alkalommal rendezik meg a Hangfoglalás Hangszer-, hang-, fény-, színpad és stúdiótechnikai kiállítást a Syma Rendezvény és Kongresszusi Központban. Az eltelt idő alatt Közép-Kelet Európa egyik jelentős zenei eseménye, és a térség legrangosabb szakmai kiállítása lett, százezreket szólítva meg, s figyelmüket a zenei nevelés fontosságára irányítva vált generációk számára fogalommá.

A Hangfoglalás név ma már nem pusztán egy kiállítást takar, hiszen az esemény szervezője a Hangszeresek Országos Szövetsége az elmúlt öt év minden napján azon dolgozott, hogy ez az üzenet a lehető legszélesebb körbe terjedjen el és egész évet átfogó esemény-sorozattá váljék.További információ: http://www.hangfoglalasonline.hu/

(Esemény Menedzser)

 

Hivatásturisztikai kiállítás, 2015. február 26-29.

2015. február 26. és 28. között Isztambul ad otthont a hivatásturizmus legnevesebb eseményének, az ACE of M.I.C.E. kiállításnak. A kiállítás keretében adják át az iparág egyik legrangosabb díját, az ACE of M.I.C.E Üzleti Turizmus Díjat.

Februárban a divat világa a STYL és KABO szakvásáron találkozik

Évente kétszer találkoznak Brnóban kereskedők és beszerzők, hogy Csehország és Szlovákia egyetlen, kizárólag  szakembereknek szóló divat-, cipő- és bőripari szakvásárán megismerhessék a legújabb kollekciókat. A következő, immár 45. STYL és KABO divat- és cipővásárt 2015. február 21-23. között rendezik.

„Fényterápia” és eladásösztönzés

A vevőkért való küzdelemben egyre nagyobb szerepet kapnak a látványt, vonzerőt jelentő elemek, mint például a díszvilágítás. A karácsonyi vásárok, plázák és bevásárlóutcák részéről eddig is alkalmazott vevőcsalogató módszer a jelentősebb márkák, de akár a kevésbé frekventált üzlethelyiségek, csarnokok számára is megkülönböztetett figyelmet tud biztosítani.

Látogatói rekord a 2005-ös Grüne Woche-n

Tovább emelkedett a látogatók száma a világ legnagyobb szabású mezőgazdasági, élelmiszeripari és kertészeti vásárán, a berlini Nemzetközi Zöld Héten (Internationale Grüne Woche): a tíznapos rendezvényen több mint 415 ezren vettek részt. A látogatók száma így bő ötezerrel emelkedett a január 25-én véget ért vásáron.


Hirdetés