Hangfoglalás, 2012. október 5-7. Nyomtatás E-mail

2012. október 5-7. között hetedik alkalommal rendezik meg a Hangfoglalás Hangszer-, hang-, fény-, színpad és stúdiótechnikai kiállítást a Syma Rendezvény és Kongresszusi Központban. Az eltelt idő alatt Közép-Kelet Európa egyik jelentős zenei eseménye, és a térség legrangosabb szakmai kiállítása lett, százezreket szólítva meg, s figyelmüket a zenei nevelés fontosságára irányítva vált generációk számára fogalommá.

A Hangfoglalás név ma már nem pusztán egy kiállítást takar, hiszen az esemény szervezője a Hangszeresek Országos Szövetsége az elmúlt öt év minden napján azon dolgozott, hogy ez az üzenet a lehető legszélesebb körbe terjedjen el és egész évet átfogó esemény-sorozattá váljék.További információ: http://www.hangfoglalasonline.hu/

(Esemény Menedzser)

 

Hannoverben az állattenyésztés jövője

A napokban ért véget a világ vezető állattenyésztési vására, a 4 napos hannoveri EuroTier 2014. A hatalmas kiállítás évről évre biztosítja ágazat jövője számára a nemzetközi színteret. Idén 43 ország 2360 kiállítója mutatta be széleskörű skálát átfogó terméksorait, a mezőgazdaság és produktív állattartás valamennyi aspektusának tekintetében.

TrauDich! esküvői kiállítások

Német nyelvterületen az esküvői vásárok nem ismernek határokat, a TrauDich! kiállítás és divatbemutató 2014-2015-ben a hét nagy vásárvárost (Hannover, Köln, Hamburg, München, Stuttgart, Düsseldorf, Frankfurt) jár be sorra. A divat- és trendbemutató eseményen a legújabb esküvői dizájn, kiegészítők széles választéka, ruhaköltemények, és minden más egyéb látható, kapható, amiről csak álmodhat a házasulandó pár.

Magyar borászok a ProWine China-n

2014. november 12-14. között második alkalommal rendezik meg a ProWine China szakvásárt, amelyet a sanghaji nemzetközi vásárvárosban rendeznek. Kína első számú, borászatra szakosodott kiállítása kihagyhatatlan mind a termelők, mind a kereskedők körében.

Magyarország a World Travel Marketen

A Magyar Turizmus Zrt. idén is látványos standdal vesz részt a turisztikai szakma vezető rendezvényén, a World Travel Market (WTM) vásáron Londonban. A világ vezető turisztikai szakmai rendezvénye idén 35. alkalommal, ezúttal november 3. és 6. között zajlik a londoni ExCeL stadionban.


Hirdetés

Hirdetés