Hangfoglalás, 2012. október 5-7. Nyomtatás E-mail

2012. október 5-7. között hetedik alkalommal rendezik meg a Hangfoglalás Hangszer-, hang-, fény-, színpad és stúdiótechnikai kiállítást a Syma Rendezvény és Kongresszusi Központban. Az eltelt idő alatt Közép-Kelet Európa egyik jelentős zenei eseménye, és a térség legrangosabb szakmai kiállítása lett, százezreket szólítva meg, s figyelmüket a zenei nevelés fontosságára irányítva vált generációk számára fogalommá.

A Hangfoglalás név ma már nem pusztán egy kiállítást takar, hiszen az esemény szervezője a Hangszeresek Országos Szövetsége az elmúlt öt év minden napján azon dolgozott, hogy ez az üzenet a lehető legszélesebb körbe terjedjen el és egész évet átfogó esemény-sorozattá váljék.További információ: http://www.hangfoglalasonline.hu/

(Esemény Menedzser)

 

GDS - 2014. július 29 - augusztus 1.

Szeretné ismét együtt látni a sikeres márkák új trendjeit? Új alapanyagokat, innovációs ötleteket keres? Ezzel és kreatív, új kollekciókkal várja Önt a düsseldorfi GDS - a cipők és kiegészítők nemzetközi szakvására 2014. tavaszán és őszén. A tag it! három külön csarnokban várja az érdeklődőket 2014. július 29. és augusztus 1-je között.

STYl & KABO divatvárások, 2014. augusztus 24-26.

2014. augusztus 24. és 26. között immár 44. alkalommal rendezik meg Brnóban a STYL nemzetközi divat- és textilvásárt és a KABO nemzetközi cipő- és bőripari szakvásárt. A rendezvényen már a 2015. év tavaszi/nyári divatja is bemutatkozik. A Styl és Kabo divatvásárokra kizárólag szakmai látogatók érkezhetnek.

Véget ért az első kínai-orosz expo

2014. július 4-én Harbinban véget ért az első kínai-orosz expo, a résztvevők mintegy 3,15 milliárd dollár értékben kötöttek kereskedelmi, 11 milliárd dollár értékben pedig együttműködési és beruházási megállapodásokat. A vasárnap nyitott expo 67 országból 11 ezer résztvevőt vonzott, köztük 5 ezret Oroszországból.

Először debütált a WAMP Bécsben

A Magyar Turizmus Zrt. ausztriai külképviseletének közreműködésével idén 5 alkalommal ad helyszínt a Budapesten már jól ismert WAMP design vásárnak a bécsi Múzeum Negyed. Első alkalommal június 21-én mutatkozott be közel 100 kiállító – a WAMP keretien belül – a bécsi közönségnek.


Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés