Tulajdonosváltás és felújítás a Nagyvillámban
ImageA Nagyvillám Vadászcsárda- Étteremben egy hónapja tulajdonos váltás történt. Csiminszky Zoltán eddigi tulajdonostól Titz Tamás vendéglátós szakember és Limbert János mesterszakács mint társtulajdonosok vették át az éttermet. Titz Tamás már évekkel ezelőtt dolgozott a Nagyvillámban, most felújította régi kapcsolatát ...

... az étteremmel és átvette annak vezetését. Limbert János pedig már évek óta a szomszédos Silvanus Hotel executiv chef-je, aki a jövőben a Nagyvillám éttermi vezetését is magára vállalta. Csiminszky Zoltán, bár megvált a Nagyvillám tulajdonjogától, a Silvanus Hotelben  továbbra is társtulajdonos maradt Lantos Árpáddal és Titz Tamással közösen.  A tájba símuló épület földszintjén öt fedett terem és két terasz van, ahol eddig egyszerre 600 vendéget tudtak fogadni. A bővítés során az emeleti szinten további 190 vendég fogadására van lehetőség.

A modern, minimal art stílusban berendezett egylégterû, de kisebb terekre tagolódó térben további 180-190 vendég fér el. A téli időszakban hétvégéken nyitva tartó étterem előzetes foglalással fogadások, koktél-partik, különböző rendezvénye, bemutatók és előadások kedvelt helyszíne. Az eltelt 20 év alatt több mint egymillió vendéget fogadtak, akik között egyre nagyobb számban vannak jelen a külföldről érkező turisták, köztük japánok, kínaiak és dél-amerikai vendégek is.

Forrás: Turizmus Panoráma

 


Hirdetés