Nyomtatás

Van Gogh különös világa a BOK Csarnokban

641

A világot már meghódított a Van Gogh The Immersive Experience kiállítás, ami több mint egy Van Gogh kiállítás. A kiállítás egy óriási Van Gogh univerzumot teremt, ahol festő képei elevenednek meg egy 360 fokos térben. A látogató közelebb kerül a művészi élményhez és bár a képek csak kivetített képek a néző része lesz a térnek és az élménynek.

A 20 000 négyzetméteres tárlat egyik különleges elemeként a látogató körül életre kelnek Van Gogh festményei, de ennél még érdekesebb élményt nyújt, ahogy egy VR-szemüveg segítségével bekerülhetünk a művész festményeibe.

A Van Gogh alkotta világ ekkora méretekben és mozgó képekben azoknak is élmény, akik nem Van Gogh rajongók, hiszen egyedi alkotói világa egy mágikus teret alkot, amiben hol a formák keveredésében, hol egy hullámzó napraforgó földön találjuk magunkat.

A hang és fényjátékokkal színesített multimédiás Van Gogh kiállítás a Van Gogh - Az Immerzív élmény kiállítás 2024. február 2-től Budapesten a BOK Csarnokban látható!

| https://jegyajanlo.hu/van-gogh-az-immerziv-elmeny-jegyek

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek