Nyomtatás

Harkány, Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

4192

A fürdő 13,5 hektáros ősparkjában májustól-októberig szabadtéri strand-medencék, feszített víztükrű uszoda, gyermekmedence és csúszda várja a strandolás szerelmeseit. A családi együttnapozáshoz, játékhoz, sportoláshoz és étkezéshez hangulatos, színvonalas helyszíneket biztosítanak. Családjának minden tagja megtalálhatja a maga számára legkellemesebb elfoglaltságot.

Ennek szolgálatában áll 20 étterem, 15 büfé, valamint további 59 üzlet és szolgáltató. A gyógyfürdő parkjának közepén, a fák között találhatják meg a vendégek a hétféle csúszdát, amelyeket sportpályák vesznek körbe, így két csúszás között strandfocizni, -röpizni és -kézizni is lehet. Az eddigi öltözőkabinok helyén finom dunai homokkal feltöltött környezetet alakítottak ki, de csúszdapark különlegességét az is adja, hogy a csúszdák forgatott vizét hőcserélővel tartják melegen, így kora tavasztól késő őszig folyamatosan lehet őket használni.

Összesen hét csúszdából épül fel a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő legújabb látványossága, amely minden korosztály számára többféle csúszási lehetőséget is kínál. A gyermekeseket családi csúszda várja, ahol 3 méteres magasságból akár négyen is lejöhetnek, de a bátrabbak a kamikazén csúszhatnak le majdnem 10 méterről. A vendégek igénybe vehetnek egy testcsúszdát, az ún. hagymacsúszdát (amelyben olyan nagy a sebesség, hogy a 9 méteres átmérőjű részen 3-4 alkalommal is körbeviszi a lendület a fürdőzőket), van ufó- és anakondacsúszda is, több esetben pedig gumimatracon sodródhatnak le a vendégek. Igazán látványos elem az a sötétített, zárt csőcsúszda, amelyen 30-40 centinként fénycsíkokon világít be a nap, miközben a fürdőzők a térérzéküket is elveszítik.

Helyszín: 7815 Harkány, Kossuth L. u. 7.

Nyitva tartás:
Gyógyfürdő: az év minden napján 9:00-18:00
Strandfürdő:
május 17 - június 16.: 9:00-18:00
június 17. - augusztus 23.: 9:00-20:00 (időjárástól függően)
augusztus 24 - szeptember 20.: 9:00-18:00
szeptember 21 - április 30.: Zárva

További információ:
Tel: +36 72 580 830
Web: www.harkanyfurdo.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek