PATENTEX OVAL - hormonmentes és biztonságos fogamzásgátlás (x)

ImageFogamzásgátlás azóta létezik, amióta az emberiség, hiszen a szexualitás végigkíséri életünket, napjainkat. Természetesen az ősi egyiptomban és az antik görög világban másképpen védekeztek a nők a nem kívánt terhesség ellen, de a mai kor felvilágosult hölgyei számára, már számtalan lehetőség kínálkozik arra, hogy önmaguk számára a legmegfelelőbb készítményt válasszák ki.

A jelen kor készítményei már biztosítják azokat a korszerû, kényelmes és biztonságos fogamzásgátló módszereket, amelyek egy nő számára maximális védelmet biztosítanak.

Szeretnénk azonban kiemelni annak fontosságát, hogy a készítmények közötti választást ne csak megérzéseinkre, vagy barátnőnk véleményére alapozzuk, hanem mindig kérjük ki szakember, azaz orvosunk, nőgyógyászunk tanácsát, véleményét.

Mostani cikkünkben bemutatjuk Önnek a Patentex Oval® hormonmentes, hüvelyi fogamzásgátló kúpot.

A Patentex Oval® hormonmentes fogamzásgátló kúp használata egyszerû, és biztonságos, mintha csak egy tampont helyeznénk fel. Kúp formája segíti a könnyû behelyezést. A test melegének hatására a spermiumölő anyagot tartalmazó hüvelykúp megolvad, majd - függetlenül a hüvelyváladék mennyiségétől-, finom habbá válik. A hab a fogamzásgátló anyagot a hüvelyben optimálisan eloszlatja, és védelmet nyújt a terhesség ellen. A cél, hogy spermaölő hatásával a hímivarsejteket fogamzásképtelenné tegye.

Nagyon fontos, hogy mindig tartsuk be a betegtájékoztatóban leírtakat!
A Patentex Oval® hormonmentes fogamzásgátló esetében mindig várjuk meg azt a tíz percet, amig a hüvelykúp felolvad és bevonja a hüvely falát. A lényeg, hogy az ejakulációt megelőzően, és a megadott hatóidő betartásával helyezzük fel a hüvelybe. Ismételt aktus során, pedig újabb kúpot használjunk.

Image
A Patentex Ovahormonmentes, és biztonságos fogamzásgátló, ami kiegészítés képpen ajánlott például azon hölgyek számára is, akiknek rendszertelen a ciklusuk,  vagy akik olyan gyógyszert szednek, ami csökkenti a hormonális fogamzásgátló hatását, vagy akiknél más fogamzásgátló módszerek alkalmazása kockázatokkal jár.

Összefoglalva, a Patentex Oval® hormonmentes fogamzásgátló minden korosztály számára megfelelő, mivel:

- hormonmentes
- hatásos
- hosszú távon alkalmazható
- használata egyszerû

Alkalmazása ajánlott még azon hölgyek számára is:

- akiknek rendszertelen a ciklusuk
- akik olyan gyógyszert szednek, ami csökkenti a hormonális fogamzásgátló hatását
- akiknél más fogamzásgátló módszerek alkalmazása kockázatokkal jár
Nonoxinolum 9-et tartalmazó gyógyszer, mely vény nélkül kapható a patikában!
Tegyünk annak érdekében, hogy a Patentex Oval®-al, mint  biztonságos, hormonmentes helyi fogamzásgátlóval megelőzzük a nem kívánatos terhességet, hogy a gyönyör ne legyen egy későbbi szomorúság alapja.
Mindig figyelmesen olvassa el a betegtájékoztatót! Kérdéseivel forduljon bizalommal orvosához, gyógyszerészéhez!
Magyarországon kizárólagosan képviseli: Shila-Medic Kft. 1022 Budapest, Bég u.3-5.
További információért látogassa meg a: www.patentex.hu weboldalt.


Letölthető Patentex Oval® menstruációs kártya!

Magyarországon kizárólagosan képviseli:

Shila-Medic Kft.
1022 Budapest, Bég u. 3-5.
Tel.: +36-1-326-5591

További információért látogassa meg weboldalunkat: www.patentex.hu
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Fogamzásgátlás/172606089606390

 

 


 

Tipp:

Hegek a bőrön? Hegképződés? A Contractubex hegesedésgátló gél. Több, mint 50 éve piacvezető, a világ több mint 60 országában alkalmazzák nagy sikerrel, az orvosok világszerte írják fel és ajánlják. Alkalmazási területek: hegek eltüntetése, horzsolások kezelése, vágott és zúzott sebek kezelése, műtétek utáni hegek kezelése. hegkezelés, hegkezelő, hegkezelő gél, hegek eltüntetése, horzsolás kezelése, vágás kezelése, műtéti heg kezelése,

MERZ Spezial Drages: szépségvitamin, bőrápoló termékek bőrproblémák kezelésére, hajápoló termékek, hajhullás kezelése, hajerősítő vitamin, körömerősítő vitamin, bőrproblémák

Patentex Oval: hormonmentes fogamzásgátló, biztonságos fogamzásgátlás, ezt biztosítja a Patentex Oval hüvelykúp. Linkek: hormonmentes, fogamzásgátlás, hormonmentes fogamzásgátló, biztonságos fogamzásgátlás

 

 


Hirdetés