2024. április 16., kedd - Csongor

ONE DATE. FOUR TRADE FAIRS. SUCCESS UNLIMITED

2018-01-09 1033

messehalle 12 bigbijcgEzzel a szlogennel várja látogatóit Frankfurtban 2018. január 26-30. között négy vásár, amelyek tökéletesen kiegészítik egymást. A Christmasworld a Floradecora-val kiegészülve, a Paperworld és a Creativeworld együttesen minden részletre kiterjedő, igazán széles kínálatot mutatnak be, legyen szó újdonságokról, termékekről vagy szolgáltatásokról.

Christmasworld

A szezonális dekorációk nemzetközi szakvására

2dezign rudituinman pascalkoelenman 3

A Christmasworld minden ünnepkörrel kapcsolatban bemutatja a legújabb trendeket, termékeket és ötleteket nyújt kis- és nagykereskedőknek, építkezők és barkácsolók áruházainak, valamint a bevásárlóközpontoknak. 2017-ben a szakvásár 42 országot képviselő 1.061 kiállítót és 110 országból érkező 43.200 látogatót üdvözölhetett.

A 2018. évi vásár csúcspontjának ígérkező Trendshow betekintést kínál a következő ünnepi dekorációk színvilágába, anyagaiba és design elemeibe. A gyártók és a kereskedők szakemberek által megálmodott trendajánlatokból meríthetnek ihletet. A négy bemutatott stílusirányzatban olyan kivételes ötleteket fedezhetnek fel, melyek ügyfeleiket vásárlásra ösztönzik.

A Christmasworld 2018/19 évekre vonatkozó négy stílusirányzata az ünnepi dekoráció inspiráló megoldásait mutatja be:

  • vivid heritage (élő hagyomány) – hagyományokban bővelkedő, életvidám
    A középpontban népies minták és motívumok, valamint olyan technikák állnak, melyek a modern kialakítás és grafikai elemek által korabeli, ugyanakkor természetes benyomást is eredményeznek.
  • eclectic gathering (eklektikus találkozás) – sokoldalú, dinamikus, feltűnő
    Az ellentmondás nyer teret, végletesen különböző alkotóelemek találnak egymásra: az elbűvölő a sportossal, a finom az intenzívvel, a mindennapos a látványossal.
  • balanced sobriety (kiegyensúlyozott józanság) - tiszta, szerény, tökéletes
    A japán ízlés által ihletett stílus konzekvensen nyugodt és harmonikus kisugárzást mutat.
  • splendid history (pompás történelem) – feltűnő, díszes, gazdag
    A luxust középpontba helyező megoldások az olasz paloták kisugárzását tükrözik. Dekoratív design, változatos történelmi utalásokkal, mégis kortárs megközelítésben.

floradecora

A Christmasworld vásárt kiegészítendő, 2018. január 26-29. között Európa legerősebb forgalmú virágpiaca, a Floradecora is itt található. A Floradecora szakvásár azonnal beszerezhető friss virágokat, dísznövényeket és virágdíszeket kínál a szezonális dekorációkhoz. A vásár 2017. évi premierje alkalmából a 67 kiállító több mint 10.700 árubeszerzőt ért el a párhuzamosan zajló Christmasworld, Paperworld és Creativeworld rendezvények látogatói közül.

Paperworld

Az irodaszerek, írószerek és íróeszközök nemzetközi szakvására

pw2017 trendschau jl 04

A Paperworld a német, valamint a nemzetközi irodafelszerelés, papír-, és írószergyártás ágazatának évente megrendezett, világszerte legfontosabb információs és kommunikációs platformja, amely új távlatokat nyit az ágazat továbbfejlesztéséhez és olyan ideális platformot teremt, ahol a szakemberek megismerhetik az új termékeket és irányzatokat is.

A Paperworld 2018/2019 évekre vonatkozó trendjei a modern munkahelyre és az aktuális „PBS-Lifestyle” életérzésre fókuszálnak. Új impulzust adnak a termékfejlesztéshez és a szortiment bővítéséhez:

  • Minimal + Excellent (minimális + kiváló)
  • Spirit + Ambition (szellem + ambíció)
  • Work + Challenge (munka + kihívás)

A Future Office különbemutató az egészségre fókuszál, és jövőbemutató perspektívákat vonultat fel az irodai élet számára. Az egyes márkák gyártóinak termékkínálata magába foglalja az akusztika, megvilágítás, levegő, higiénia, ergonómia, fenntarthatóság, bútorozás és az irodai kellékek széles témakörét.

A vásár két témaköre az Office (iroda), valamint a Stationery (papíráruk/irodaszerek/írószerek). Az „Office” területén a munkahelyek irodafelszerelései, míg a „Stationery” területén a személyes papír- és írószerkínálat teljes köre mutatkozik be. A szakvásár termékkínálata szélességében és mélységében is teljesen lefedi ezen iparágak valamennyi szegmensét. Ugyanakkor innovatív üzleti megoldásokat kínál a kis- és nagykereskedelem, a szaküzletek, könyv-, és internetkereskedelem, csomagküldés, valamint az ipari végfelhasználók számára.

A Paperworld szakvásárt - 143 országból érkező 33.600 beszerzővel és szakmai látogatóval, valamint 60 országot képviselő 1.520 kiállítóval - az ágazat legszélesebb nemzetköziséget mutató vásáraként tartják számon. Mindezen felül a vásár rendezvény- és konferenciaprogramja változatos inspirációkat és szakmai megoldásokat nyújt a különböző szakterületekről érkező látogatók és az új irodai trendek és irodaberendezési koncepciók iránt érdeklődő építészek, tervezők és facility-menedzserek részére.

Creativeworld

A hobbi-, barkács- és művészkellékek nemzetközi szakvására

creativeworld handlettering 03

A Creativeworld – hobby-, barkács- és művészkellékek elsőszámú nemzetközi szakvására üzleti platformként, innovációs műhelyeként és a stílusirányzatok színpadaként is funkcionál. A kiállítók márka-portfoliója valamennyi termékcsalád szegmensét lefedi.

A kiállítók termékújdonságokat, új technikákat és anyagokat prezentálnak a barkácsolás, grafikai- és művészkellékek, a kézimunka és textilalkalmazások, valamint a kreatív hobby területéről. A Creativeworld ideális időpont a megrendelések leadásához: a nagy- és kiskereskedelem, a szakboltok, építési áruházak, kerti centrumok, internetkereskedelem és a csomagküldő szolgálatok számára. 2017-ben 37 országot képviselő 339 kiállítót és több mint 8.600 szakmai látogatót vonzott.

A Creativeworld modern, informatív, innovatív és trendi

A vásár magával ragadó, eleven és jövőbemutató. A szakmai látogatók itt minden stílusirányzatot megtalálnak, ami kedves a kreatív szívnek:

Lesz Street Art bemutató, Creativeworld Forum, Creative Impulse Award díjátadó ünnepség és Creativeworld trend show is, melynek keretében a Stilbüro bora.herke.palmisano cég szervezésében mutatkoznak be a legújabb technikák és termékek.

A Creativeworld 2018/19 évekre vonatkozó trendjei expresszívek, megnyugtatók, letisztultak

A három stílusirányzat:

  • „The Colourist” (a színszakértő): a különféle, intenzív színű anyagok expresszív keveréke
    Expresszív, fiatalos és dinamikus, sokféle lehetőséget kínál azzal kapcsolatban, hogyan lehet a különféle anyagokból és mintázatokból kicsi, egyedi műalkotásokat készíteni.
  • „The Gardener” (a kertész): kreatív inspiráció a növény- és állatvilágból
    Megnyugtatóan hat az érzékekre. A természet olyan változatosságával csábít, amely minden kreatív tevékenységet megihlet.
  • „The Purist” (a purista): minőségi anyagok szolid díszítéssel
    A felhasznált anyagok minősége áll a középpontban. Az anyagok visszafogottak, egyszerűek, ugyanakkor a prémium stílust képviselik.

Magyarországi Képviselet:

BD-Expo Kft., Máté Szilvia
Tel.: 1/346-0273,
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.messefrankfurt.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

BETA 2024. évi új AKCIÓS szerszámkatalógusa!

Időrendben

« Április 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Tartalom galéria

Budapesti Tavaszi Fesztivál, 2024. április 29. - május 12.

Budapesti Tavaszi Fesztivál, 2024. április 29. - május 12.

More details
Pollack Expo: középpontban az okosotthonok – 2024. április 18-19.

Pollack Expo: középpontban az okosotthonok – 2024. április 18-19.

More details
Három kategóriában is díjazták a TRIBE Hotel Budapest Stadiumot

Három kategóriában is díjazták a TRIBE Hotel Budapest Stadiumot

More details
TerraPlaza 2024-ben is!

TerraPlaza 2024-ben is!

More details
ILA Berlin Air Show, 2024. június 5-9.

ILA Berlin Air Show, 2024. június 5-9.

More details
AI in Business - 2024. április 23.

AI in Business - 2024. április 23.

More details
ELTE Karriernap, 2024. április 25.

ELTE Karriernap, 2024. április 25.

More details
Külföldi utazás busszal 25 ezer forint alatt: 5 csodás, felfedezésre váró hely határon túl

Külföldi utazás busszal 25 ezer forint alatt: 5 csodás, felfedezésre váró hely határon túl

More details
Utcai sportok olimpiai fesztiválja Budapesten

Utcai sportok olimpiai fesztiválja Budapesten

More details