Nyomtatás

Volkswagen-találkozó, 2018. szeptember 22.

2018-09-18 395

volkswagenbuszA márka rajongói számára kötelező, az autózás szerelmesei részére pedig ajánlott program a 2018. szeptember 22-én, szombaton már hetedik alkalommal megrendezésre kerülő márkatalálkozó, ahol szórakoztató programokkal várjuk az egész családot. A Hungaroring Paddock részén felállított nagyszínpad előtti rész kizárólag a Golfról szól...

...melynek eddigi generációit a szakmai zsűri által kiválasztott 300 modell fogja képviselni.

Együttműködő partnereink szervezésében azonban további modellek, így a Bogár, Bora, Corrado, Jetta, Passat, Polo, Scirocco és Vento modellek, valamint természetesen a Transporterek tulajdonosai, illetve rajongói is találkoznak egymással.

Te is szeretnéd megmutatni kedvencedet az ország legnagyobb Volkswagen-rajongóinak?

A Transporterek, a léghűtéses modellek és az élet lazább oldalának rajongóit a Hippifaluban várjuk, amely éjszakára is nyitva áll a vendégek előtt!

A jó hangulat garantált: lesz hippi DJ, igazi flower-power hangulat, finom ételek és sörök, valamint a Transporterek és boxer-motorosok serege a versenypályán is tesz egy kört.

Időpont: 2018. szeptember 22.
Helyszín: 
Hungaroring, Mogyoród
További információ: 
www.volkswagen-talalkozo.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek