Nyomtatás

I. Nemzetek Sajtfesztiválja, 2017. október 28.

2017-10-11 2095

sajtSzeretettel meghívunk az I. Nemzetek Sajtfesztiváljára, amely esemény keretén belül a sajtgyártásban kiemelkedő 20 európai ország és az Egyesült Államok 365 féle sajtkülönlegessége vonul fel, köztük az élen Franciaországgal, amely több, mint 100 sajttal képviselteti magát.

A korlátlan sajtkóstolás közben különböző sajt témához kapcsolódó programokkal, szakmai előadásokkal készülünk, illetve ünnepélyes keretek között Roland Barthelemy, a világ legismertebb és legelismertebb sajtlovagja megalakítja Magyarország első sajtcéhét.

A sajtok mellé lehetőség van kiváló magyar borászok borainak kóstolására is, így egymást kiegészítve még teljesebb ízvilágot kapunk.

Mi ennek a sajtnapnak a célja?
A gasztronómia szerelmeseinek széles körben és tematikusan bemutatni a magyar, illetve nemzetközi sajtok világát és nem utolsó sorban egy különleges alkalom, hogy világszinten kiemelkedő sajtkultúrával rendelkező országok sajtbüszkeségei egyszerre, egy helyen vonuljanak fel a nagyközönség előtt.

INDULJON A SAJT TÚRA!

Időpont: 2017. október 28.
Helyszín: Hilton Budapest, Bálterem (1014. Budapest, Hess András tér 3.)
Információ: www.facebook.com

 (Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek