Nyomtatás

Szabadulószobák Éjszakája, 2017. október 27.

2017-10-09 812

szabaduloszobaIdén negyedik alkalommal kerül megszervezésre 2017. október 27.-én pénteken a SZABADULÓSZOBÁK ÉJSZAKÁJA nevű rendezvény sorozat! Országosan több tucat szabadulószoba csatlakozásával! Ezen a napon országszerte hosszabbított nyitva tartással, és 50% kedvezménnyel vár minden érdeklődőt, a honlapon található összes szabadulószoba.

„Célunk, hogy a számítógéppel, okos telefonokkal történő magányos játékok helyett az élvezetes időtöltés egy olyan új alternatíváját tudjuk ajánlani, ami fejleszti az együttműködési és kommunikációs készségeket, mégpedig úgy, hogy azonnali pozitív visszajelzést, sikerélményt nyújt a játékban résztvevő felnőttek és gyerekek számára. Arról nem is beszélve, hogy a közös játék öröme, és különösen a közös siker hozzájárul mind az egyén önbizalmának, mind pedig a csapatkohézió megerősítéséhez.”- mondta el Pattantyús Ádám az Szabadulószobák Éjszakája esemény főszervezője.

Időpont: 2017. október 27.
Helyszín: országosan több helyszínen
Információ: www.szabaduloszobak.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek