Nyomtatás

Nemzetközi Lakodalmas és Hagyományőrző fesztivál 2017. június 16 - 18.

2017-06-08 788

vofelyIsmét tizedik alkalommal kerül megrendezésre ez a három napos fesztivál, amely napok a kezdetektől fogva piros betűvel vésődtek be az ajakiak kalendáriumába. A rendezvény létrejöttét a hagyományok őrzése és ápolása motiválta. Mi, a településen élők nemcsak itthon vagyunk, hanem itthon is érezzük magunkat, nem kívánunk elszakadni múltunktól, hanem vállaljuk, hűen őrizzük, ápoljuk örökségünket, hagyományainkat, népszokásainkat.

A pénteki nap – a környékbeli zenészek nagy számának és egymással való jó kapcsolatuknak köszönhetően – a Zenésztalálkozó jegyében zajlik, mely amatőr és profi zenekarok élő koncertjeinek sorát takarja, fellép többek között: Pokolgép, Kowalsky meg a Vega, Radar és Olaszországból érkező Trachon Fist. A szombati napon a megnyitó beszédek után kezdetét veszi floklór műsorok sokasága,  este pedig Szikora Róbert és az R-Go koncertjét élvezheti a nagyérdemű.

Időpont:  2017. június 16 - 18.
Helyszín: Ajka
Információ:  http://www.ajakifesztival.hu/

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek