Nyomtatás

Limonádé Fesztivál, 2017. június 11 - június 18.

2017-06-08 1136

limonadeA Nyár első napjaihoz a jéghideg limonádé passzol a leginkább! Ha te is szereted a citrusos/gyümölcsös jéggel készített frissítőket, akkor a  Bálna Terasz hangulatos kis könyöklőiről a Dunához még közelebb élvezhetjük a limonádékat az első Limonádé Fesztiválon, június 11. és 18. között. Limonádézzünk együtt Budapest egyetlen limonádé fesztiválján 1 héten keresztül!

A kényelemről nyugágyaink gondoskodnak, a látványhoz pedig a Duna felejthetetlen látványa társul. Kell ennél több egy kis kikapcsolódáshoz? Nálunk minden variációját megtalálod a limonádéknak: klasszikus, alkoholos, alkoholmentes, színes, fűszeres, ízesített. Ihatsz pohárból, kancsóból, vagy akár vödörből is a barátaiddal osztozva.

Időpont: 2017. június 11 - június 18
Helyszín: Bálna Terasz
Információ: www.limonadefesztival.hu

Az egyhetes rendezvény teljes egészében a klasszikustól a legextrémebbig terjedő limókra specializálódik, vagyis citrusostól az uborkásig vagy egyéb zöldséggel turbózott finomságokat rendelheted a Bálna Teraszon. A hangulat és a panoráma garantált, a nyár legszerethetőbb kiülős helyén.

A nyári szezon egyik legkedveltebb limonádéja a Bálna Limo most bemutatjuk Nektek a titkot, hogy készül:


(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek