Nyomtatás

Rajzolj nekem! 2016. december 11.

2016-12-08 531

ceruzaAz országot járva szomorú tapasztalatunk, hogy a vidéki, kistelepülési könyvtárakban az megfelelő anyagi források nélkül nem jutnak hozzá a kortárs gyerek-és ifjúsági irodalomhoz. Pedig gyakori eset, hogy a könyvtár az a pont, ahol a gyerekek más lehetőségek híján találkozni tudnak a könyvekkel, ahol olvasóvá válhatnak. 

"Ezért gyerekkönyvek szerzőjeként, kiadójaként, gyerekekhez és irodalomhoz egyaránt  közel álló emberekként úgy gondoljuk, ebben a helyzetben meg kell próbálnunk a magunk eszközeivel segíteni. Elhatároztuk hát, hogy december 11-ére Budapesten, a Bartók Béla úti Pagony könyvesboltban  Rajzolj nekem! címmel jótékonysági eseményt szervezünk. Ezen a napon öt grafikus – Agócs Írisz, Dániel András, Igor Lazin, Mészely Ilka és Pásztohy Panka – várja azokat, akik szívesen vásárolnának – akár maguknak, akár karácsonyi ajándékként – olyan grafikákat, amelyeket személyesen nekik, kérésük alapján, ott helyben készítenek el számukra az alkotók. Az e módon befolyt összegből a Pozsonyi Pagony Kiadó beszerzési áron ad könyveket, amelyekkel a rászoruló, kistelepülési könyvtárakat szeretnénk támogatni." - üzenik a szervezők.

Időpont: 2016. december 11.
Helyszín: Budapest, Pagony Könyvesbolt
Információ: https://www.pagony.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek