Nyomtatás

Sétáló Karnevál, 2016. szeptember 3.

2016-09-01 1009

farsangSzeptember 3-án egy egészen különleges utcafesztivál várja majd a Kazinczy utcába látogatókat. A hagyományokhoz híven szeretnék megmutatni, hogy milyen jó, ha sétálóutcaként funkcionál a Kultúra utcája, méghozzá állandó jelleggel, és biciklisek, sétálni vágyók, családosok lepik el Erzsébetváros egyik legfrekventáltabb részét.

Idén - amellett, hogy koncertekkel, gyerekprogramokkal, közösségi főzéssel várnak mindenkit a helyi vendéglátóhelyek - egy másik, a témához erősen kapcsolódó, és nagyobb léptékű kezdeményezés is feltűnik, méghozzá a Nemnövekedés budapesti konferenciája, és annak csapata, illetve meghívott vendégei, előadói.

Lesz utcazene bőséggel, nem csak a szokott helyeknél (Szimpla Kert, Kazimír, Mika Tivadar), hanem 5 órától a Király utcai saroknál lévő játszótéren is, egy hatalmas köztéri jammeléssel készül Budapest majdnem minden zenésze. Megtalálhatok lesznek majd régi és új gyerekprogramok, jön a Cilinder művészeti iskola bemutatókkal és játékokkal, lesz tollas, longboard verseny, biciklis lassúsági verseny felnőtteknek, itt lesz a Tünet Együttes és persze a Nemnövekedés karnevál résztvevői, akik bármikor meglephetnek minket egy biciklivel hajtott turmix gép bemutatóval, vagy akár egy rögtönzött kórusművel.

Időpont: 2016. szeptember 3.
Helyszín: Budapest, Kazinczy utca
Információ: www.facebook.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek