Nyomtatás

Múzeumok Őszi Fesztiválja, 2016. november 13-ig

2016-08-25 943

muzeumokoszifesztMúzeumok Őszi Fesztiválja 2016 programjai tíz központi témakörhöz kapcsolódnak, melyek közül hét a nagyközönségnek, egy-egy a pedagógusoknak és óvodapedagógusoknak szól, egy pedig a szakmai programokat foglalja magában. A fesztivál két kiemelt tematikája a pedagógusoknak szóló Tanárok Éjszakája, és az óvodapedagógusokat középpontba helyező Óvodapedagógusok Napja.

Az idei fesztivál mottójával a "legnagyobb magyar” munkásságáról kíván megemlékezni, tekintettel a Széchenyi-emlékévre (2016. szeptember 21-én lesz 225 éve annak, hogy gróf Széchenyi István megszületett).

A Széchényi család nagyban hozzájárult a magyar kulturális élet kialakításához, megalapozásához (gróf Széchényi Ferenc nevéhez köthető az Országos Széchényi Könyvtár és a Magyar Nemzeti Múzeum megalapítása, fia, Széchenyi István a Magyar Tudományos Akadémia felállítását segítette jövedelme felajánlásával, valamint a Lánchíd megépítése is az ő nevéhez kapcsolódik), így a rendezvény méltán szenteli tematikáját ezen emlékév gondolatiságának.

Időpont: 2016. szeptember 26. – november 13.
Helyszín: Országos
Információ: www.oszifesztival.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek