Nyomtatás

Személyre szabott értékesítés személytelenül, 2016. szeptember 8.

2016-08-02 766
szemelyreszabott PPA Social Media és a hírlevél-, adatbázis-kommunikáció adta lehetőségek gyökeres szemlélet- és technológiaváltást hoztak az értékesítésben.Nagyon sok áru eladásában a személyes beszélgetésre, találkozásra alapozó sales-esek eredményessége messze elmarad az egyszerre több, nagyobb tömegeket megszólítóétól.

De csak akkor, ha a személytelen tömegelérésben megvalósítjuk a személyességet. Tudjuk ugyanis, hogy azügyfélre ráhangolódó, a cégre testreszabott ajánlatok ma a nyerők.Hogyan valósítható meg a személyesség a személytelenség eszközeivel?

A legjobb szakemberektől és a legsikeresebb esetekből megtudhatjuk, hogyan kell az ügyfélhez közel kerülni, meggyőzni, hitelességünket átadni, érzelmeikre hangolódni és megszerezni és megtartani. A konferencián a legjobb sales-esek adják át gyakorlati tudásukat, tapasztalataikat  kkv-vezetőknek és  sales-es kollégáknak.

Személyre szabott értékesítés személytelenül

A legújabb sikeres technikák, kommunikációk

 

Rendezők: BKIK IX. és XXVIII. Osztálya* – Piac & Profit
Időpont: 2016. szeptember 8. csütörtök, 10.00−16.00
Helyszín: Budapest, BKIK Székház, I. ker. Krisztina körút 99. 7. emelet

További információ: www.piacesprofit.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek