Nyomtatás

Prezentációs készségfejlesztő tréning a mindennapi sikerekhez, 2016. augusztus 10-11.

2016-07-26 520

prezentacioAz üzleti életben számos helyzet adódik, amikor meg kell győznünk valakit. Legyen az egy külső partner, egy ügyfél, de akár egy belső munkatárs, vagy felettes: a siker azon múlik, mennyire vagyunk összeszedettek, tömörek, célratörők, magabiztosak és hitelesek. Nem csak a mondanivalónk felépítésén, hanem személyes hozzáállásunkon, attitűdünkön is múlik, hogy el tudjuk e adni a termékünket, ötleteinket, de nem utolsósorban önmagunkat.

 

A tréning célja

A tréning során a résztvevők tanulhatnak a tartalmilag és formailag sikeres előadás felépítéséről és gyakorlati feladatokon keresztül fejleszthetik személyes kiállásukat, meggyőző erejüket.

Alkalmazott módszerek

A képzés során a résztvevők konkrét előadásokat dolgoznak ki, és adnak elő. Video - feedback technikával követjük nyomon a készségek gyakorlatba való beültetését. Személyes visszajelzésekkel támogatjuk a résztvevők folyamatos fejlődését. A résztvevők a tréning után CD-n megkapják saját prezentációikat, amit otthon ismételten visszanézhetnek.

Várható Eredmények

A képzés eredményeként a résztvevők képesek lesznek mondanivalójukat hatásosan megfogalmazni, hitelesen, meggyőzően előadni, ezáltal sikeresen képviselik önmagukat és a céget mind a külső, mind a belső ügyfelek felé.

Időpont: 2016. augusztus 10-11.
helyszín: IRR Lounge
Információ: www.iir-hungary.hu

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek