Nyomtatás

Jászság Expo, 2016. szeptember 2-4.

2016-07-20 1177

jaszsagexpoSzórakoztató családi és egyben kereskedelmi-üzleti programokat ígér a VI. Jász-Expo & Fesztivál, amely évente kerül megrendezésre a Jászság fővárosában, Jászberényben. A vidéki expók sajátos varázsával rendelkező Jász-Expo társrendezvénye - egyebek mellett - a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara "Kiváló Hazai Élelmiszerek" kollektív standja...

... ahol helyi termelők által megtermelt és előállított élelmiszerek kóstoltatása és vására várja a látogatókat. Hagyományosan megrendezésre kerül a Berényi Autó Szalon, az autó márkakereskedők kiállítása is. Önálló szakmai társrendezvényként színesíti a rendezvény-együttest a Klíma & Zöld Energia Szakkiállítás és Szimpózium, amely a klímapolitikai törekvéseket, valamint az alternatív és megújuló energia aktuális kínálatát és fejlődési irányait mutatja be a szakmai és nagyközönségnek. Idén is megnyílik a Jászvilág utca amely a Jász települések turisztikai, hagyományápoló és népművészeti értékeit tárja elénk.

Időpont: 2016. szeptember 2-4.
Helyszín: Jászberény
Információ: www.jasz-expo.eu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek