Nyomtatás

Badacsony Bor7, 2016. július 15-31.

2016-07-18 707

bor1A 17 nap alatt kitűnő borok, koncertek, művészeti programok és kulináris örömök várják a közönséget. Badacsony a balatoni borok fellegvára, a napsütés, a talaj különleges ízt és zamatot ad az itt termő szőlőnek és a fürtökből készülő nemes italnak, a bornak. Az egykori vulkán lankáin olyan borok születnek, amit borászaink szerényen az istenek nektárjának neveznek.

Mivel ezzel az állítással eddig senki sem vitatkozott, így nyugodt szívvel ajánljuk a borkedvelőknek, hogy jöjjenek és kóstoljanak bele bátran a Badacsonyi Borvidék legnevesebb pincéinek legjobb boraiba a Bor7-en.

A Badacsonyi Pálinkaház jóvoltából a Badacsony eredetvédett területéről származó szőlőfajtákból és törkölyeikből készült pálinkákkal is megismerkedhetnek látogatóink. A helyi gasztronómiai termékek szintén megjelennek a rendezvényen, ezzel is fokozva az íz élményeket. Az éttermek a rendezvény ideje alatt Bor7 menüajánlatokat kínálnak a borok kóstolása közben megéhezett vendégeknek.

A játékos kedvű borbarátokat idén is pecsétgyűjtő nyereményjátékra hívják a kiállítók és az éttermek. A Magyarországi Kádárok Egyesülete kádárbemutatót tart a „Mi már a szüretre készülünk” szlogen jegyében: új hordó, egyenes dongájú edények készítése, hordókészítés csak kézzel, hordójavítás. A vállalkozó kedvű vendégek ki is próbálhatják a különböző munkafolyamatokat!

Időpont: 2016. július 15-31.
Helyszín: Badacsony, Díszpark
Információ: www.badacsony.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek