Nyomtatás

Kerékpáros kikapcsolódás a Duna Residence-ben!

2016-06-03 1141

bicaj3Békés, nyugodt környezetben, távol a város zajától, mégis elérhető közelségben Budapesttől, és egészen közel a szlovák határhoz, kül-és beltéri medencéivel, óriáscsúszdájával, a környék programokban gazdag látnivalóival, a minőségi pihenés lehetőségét nyújtja a családok számára.

A lépcsős elrendezésű apartmanfalu Tata mellett fekszik a festői szépségű Ászár-Neszmélyi borvidék közepén. A világ egyik legjelentősebb apartmanhálózatához, a Landal Green Parks-hoz tartozó üdülőpark 102 apartmannal (ebből 20 luxuskategóriájú), wellness élményfürdővel, étteremmel, gyermekjátszóházzal, konferencia- és szekcióteremmel várja vendégeit.

A 2-3 hálószobás légkondicionált, igényesen berendezett lakosztályokban, 4-6 fő elhelyezésére van lehetőség. A főépületben wellness részleg, élményfürdő (fedett szubtrópusi medence, sebes folyó, pezsgőfürdő, hidromasszázs, infra- és finn szauna, gőzkabin, relaxációs szoba), szolárium, masszázs, fitneszterem, valamint gyermekjátszóház, drink bár, étterem is található.

A szabadidő aktív eltöltéséhez a vendégek részére asztalitenisz, billiárd- és csocsóasztal, sportpályák (tenisz, kosárlabda, strandröplabda), szabadtéri úszómedence, gyermekeknek játszótér áll rendelkezésre. A gazdag turisztikai és kulturális kínálat mellett a faluban lovaglás, offroad, quad, gombászás és borkóstolás várja a kikapcsolódni vágyókat, Szlovákia és Ausztria közelsége pedig még tovább bővíti a lehetőségek körét.

A holland faluként ismert apartmanközpont saját kerékpárflottával várja az őszi pihenésre érkező, aktív pihenésre vágyó vendégeit. A 6 felnőtt és 1 gyermekbicikli Schwinn Csepel típusú, 7X3 sebességes, Shimano-váltókkal, világítással, csomagtartóval, sárhányókkal felszerelve. Kérésre biciklizárat, csomagtartóra helyezhető oldaltáskát, láthatósági mellényt, biciklis sisakot, valamint egy felszerelhető babaülést is rendelkezésre bocsátanak.

 

Kerékpáros túraútvonalak a környéken:
-    Hilltop borászat – 2 km
-    Dunapart (10 sz. Főút) – 5 km
-    Neszmély – 7 km
-    Tata (Szomódon keresztül) – 10 km
-     Agostyán (arborétum) – 13 km
-    Süttő –Bikolpuszta – Tardos (esetleg Pusztamarót) –Agostyán kör, kb.  40-45 km

Ajánlat kérése, további információ:
Landal Residence Duna*****
2897 Dunaszentmiklós, Új utca 25.
GPS Koordináták: 47o 42'27.20"N 18o 22'44.74"E

Telefon: +36/34-591-300
Fax: +36/34-591-302
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: http://hollandfalu.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek