Nyomtatás

9. Ásványbörze és Geológiai Napok, 2016 június 11-12.

2016-05-27 1114

asvanyA Lelkes ÁsványBörzéket közel tíz éve rendezik meg az ország különböző pontjain. Évi hét börzét szerveznek Sopronban, Győrben és Budapesten. A fővárosbeli rendezvényeken a Lurdy-Ház, a MOM Sportközpont és a Millenáris Kulturális és Rendezvényközpont adnak otthont, alkalmanként csaknem 8000 fős, évről évre növekvő látogatottsággal.

Az ásványbörze és kiállítás általában két napon keresztül zajlik, hazai és külföldi kiállítókkal. A látogatók megcsodálhatják és megvásárolhatják a bemutatott ásványokat, ősmaradványokat, drágaköveket, meteoritokat, valamint az ezekből készült ékszereket és dísztárgyakat. Olyan kiállítók is vannak, akik saját maguk is gyűjtik a bemutatott ásványokat.

A Millenáris ÁsványBörze keretein belül több éves hagyományra tekint vissza a "Geológiai Napok", amit szeretnének a szervezők még több, még gazdagabb tartalommal megtölteni. Ennek során a geológiát, a földtant szeretnék közelebb hozni a gyerekekhez, érdeklődőkhöz különböző programokkal.

Időpont: 2016 június 11-12.
Helyszín: Millenáris Park
Információ: http://asvanyborze.com/

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek