Nyomtatás

II. Flow Workgroup, 2016. június 14.

2016-05-24 565

arkepzesEgy workgroup azoknak, akik tudni szeretnék: melyek a munkahelyi boldogság faktorai, milyen tényezők akadályozhatják a munkahelyi boldogságot, hogyan segíthetnek önmaguknak közelebb kerülni a flow-élményhez, és miként építhetik be a mindennapokba az örömteli munkavégzést. A gyakorlatban alkalmazható megoldásokra fókuszáló rendezvényünkön egyaránt megtanítjuk, hogyan adható át a flow-élmény a munkatársak részére is. Olyan módszereket mutatunk be, amiket a résztvevők már másnap alkalmazni tudnak.

Az esemény segítséget nyújt azoknak, akik új lendületet szeretnének kapni a munkában; segít a kiégett menedzsereknek, hogy új erőre kaphassanak; támogatja a vezetőket, akik a csapatuk hatékonyságát szeretnék fejleszteni.

A képzés megmutatja, hogyan legyünk hatékonyak önmagunkban, és saját egyéni eredményeinket hogyan fordíthatjuk környezetünk, valamint az általunk képviselt vállalat előnyére.

 

A workgroupról részletesen a Menedzserképző Központ honlapján olvashat, a kedvezményes regisztrációra a következő hivatkozáson van lehetőség: JELENTKEZÉS

Időpont: 2016. június 14. (kedd)
Helyszín: Budapest, Danubius Hotel Gellért

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek