Nyomtatás

Atlantisz gyermekei – Vízi cirkusz 2016. augusztus 31-ig

2016-03-09 2352

vizicirkusz2016. márciustól egy különleges műsorral várja az érdeklődőket a Fővárosi Nagycirkusz. Az új műsor központi témája nem más, mint a víz. Atlantisz gyermekei – Vízi cirkusz a Fővárosi Nagycirkuszban. Az Atlantisz gyermekeiben az artisták lélegzetelállító mutatványait érdemes lesz követni tűzön vízen át.

Egyszerre játszanak tűzzel és vízzel, és ahogy a hihetőt a hihetetlennel cáfolják, úgy adnak választ Atlantisz gyermekeinek kérdéseire is, úgy mutatják meg a világot és a világ megannyi csodáját nekik. És nekünk – hisz Atlantisz gyermekei mi magunk vagyunk.

Az Atlantisz gyermekei előadás igazi kuriózum a magyar cirkuszművészet történetében. A Magyarországon még soha nem látott különleges technikának köszönhetően igazi, egyedülálló vízi cirkuszi show-t mutatunk be. Az ismerős porond hol fényjátékos szökőkúttá, hol csendes tóvá, hol háborgó tengerré változik át – így egészítve ki a fellépő művészek csodálatos produkcióit. Mindez pedig egy olyan látványos és varázslatos világgá áll össze, melynek képei és jelenetei elkísérnek minket életünk végéig.

2016 augusztius végéig lesz látható az  Atlantisz gyermekei - vízi cirkuszi előadás!

Időpont: Előadási időpontok
Helyszín:
Fővárosi Nagycirkusz
Információ:
www.fnc.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek