Nyomtatás

10. Gardenexpo és Orchidea Ünnep, 2016. március 18-20.

2016-02-24 1991

garden logoEgy igazi kert nem egyszerűen zöld, hanem milliónyi színe van, és sokszínűsége csakis rajtunk múlik. Megtölthetjük természetességgel, vidámsággal, eleganciával, harmóniával, kényelemmel, praktikussággal, játékossággal, romantikával, kultúrával, fantáziával, illatokkal, ízekkel, bármivel, amire csak vágyunk.

Gyere el családoddal Magyarország legnagyobb kerti trend és életmód kiállítására, töltődj fel ötletekkel, nyerj ihletet és alkoss olyan kertet vagy teraszt magadnak, amiben mindig, mindenki mosolyog!

Kerti bútorok, grillek, árnyékolók, kerti gépek és szerszámok, kültéri világítás, medencék, szaunák, öntözéstechnika és inspirációban gazdag bemutatókertek várnak március 18-20. között a Budapest Sportarénában!

A Gardenexpo társrendezvénye idén is az azonos jeggyel látogatható Orchidea Ünnep lesz fantasztikus kompozíciókkal és több ezek virágzó orchideával, melyeket a kiállítás végén meg is vásárolhatsz.


garden

Sőt, ha regisztrálsz a www.gardenexpo.hu oldalon, álmaid kerti garnitúráját is megnyerheted!

Időpont: 2016. március 18-20.
Helyszín: Budapest Sportaréna
Információ: www.gardenexpo.hu

 

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek