Nyomtatás

Trau Dich Esküvői Vásár Bécsben, 2018. január 19-21.

2016-01-18 743

traudichA Trau Dich Bécsben a legnagyobb esküvői vásár Ausztriában. Világhírű esküvői szakemberek mutatják be termékeiket, a szolgáltatásaikat és a különleges ajánlataikat. A menyasszonyoknak és a vőlegényeknek egyaránt kínálnak látnivalót a napi divatbemutatókon. Trau Dich három napon át tart Bécsben, 2018. január 19-21.között.

Az osztrákok ismét házasodnak, tele csillogással, csodálatosak és stílusosak. A legemlékezetesebb élménynek kell lennie annak a napnak, amelyen két ember összeköti az életét. A TRAU DICH esküvői kiállítás a Wiener Messe Kongresszusi Központban gondoskodik arról, hogy az esküvő szervezése könnyedén megvalósuljon.

Vegye fel a kapcsolatot több mint 250 neves szakemberrel a kiállítási 8000 m2 terén. Esküvői ruhák, esküvői ruhák, esküvői sütemények, tűzijátékok és esküvői borok: A TRAU DICH-en megtalálja mindazt, ami az esküvőjét igazán a legszebb napjává teszi az életében.

Időpont: 2018. január 19-21.
Helyszín: Industriestrasse 2 2301 Groß-Enzersdorf
Információ:
www.hochzeit-brautinfo.at

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek