Nyomtatás

Pénz, de honnan? Fókuszban az EU-pályázati pénzek - 2016. február 4.

2016-01-05 1147

penzeuA kormány ígérete szerint 2016-ban soha nem látott mennyiségben több ezer milliárdos keretösszegben jelennek meg EU-pályázati kiírások, melyekből bőven lesz válogatási lehetősége az üzleti szektor kis és közepes méretű szereplőinek és az önkormányzatoknak is. Innovációra, energetikai felújításokra és számos egyéb területre lesz lehetőség forrásokat szerezni.

Más kedvezményes hitelforrások, finanszírozási lehetőségek is várnak a fejlesztésben gondolkodókra. A fejlesztésekhez jó projektek, hatékonyságot növelő, költségkímélő üzleti megoldások, megfelelő üzleti partnerek is kellenek.

A konferencián előadóink részletesen beszámolnak  a GINOP, a TOP, a KEHOP és a VP aktuális kiírásairól, és válaszolnak a fejlesztéssel kapcsolatos egyéb finanszírozási és hatékonysággal kapcsolatos kérdésekre is. Szakértő előadóinkkal személyes konzultációra is lehetőség nyílik. A konferencia a célcsoport számára ingyenes, csak regisztrációhoz kötött!

 

Fókuszban az EU-pályázati pénzek
Konferenciasorozat kkv-knak, önkormányzatoknak,
agrárvállalkozásoknak

Dél-Alföld Régió

 

IDŐPONT: 2016. február 4. csütörtök  9.30−14.05
HELYSZÍN:
Szeged, Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (Párizsi krt. 8 – 12.)
RÉSZVÉTEL: a célcsoport számára ingyenes, csak regisztrációhoz kötött!
TOVÁBBI RÉSZLETEK: programokért és további információkért kattintson ide

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek