Nyomtatás

VI. Pentelei Kolbászfesztivál, 2015. november 28.

2015-11-26 903

disznotorosAz idei évben immár hatodik alkalommal rendezik meg a Pentelei Kolbászfesztivált és Disznótoros kóstolót. A rendezvényre szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt, illetve résztvevőt! A rendezvény 2015. november 28-án, szombaton 13 órakor kezdődik a Városháza téren!

A részvételhez minden csapat a helyszínen elkészített 3 kg kolbászalapanyaggal nevezhet, melyet saját fűszerezéssel elkészít és betölt. Keverőedényt és kolbásztöltőt mindenkinek hoznia kell, valamint belet, fűszereket és egy sütőtepsit. 20 dkg sült kolbászt kell leadni a szakavatott zsűrinek melyet értékel és díjaz.

Az első három helyezett díjazásban részesül, valamint még több különdíjat is odaítél a zsűri. A nevezés érkezési sorrendben történik, az alábbi elérhetőségeken: Szabó Tamás mobil: 06.70/617-4532 vagy e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Maximum 20 csapat nevezését fogadják el. Határidő: 2015. november 26. csütörtök.

HELYSZÍN: Dunaújváros/Pentele, Városháza tér
IDŐPONT: 2015. november 28..
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ http://dunaujvaros.hu/hir/22838

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek