Nyomtatás

Új ügyvezető érkezett a magyarországi és a romániai Skanska élére

2015-11-26 738

skanska zaszlo2016. január elsejétől Marcin Lapinski, a Skanska Property Románia jelenleg ügyvezető igazgatója lép a Skanska Property Hungary ügyvezetői pozíciójába is. Linczmayer Zoltán, a jelenlegi magyarországi vezérigazgató idehaza, míg Aurelia Luca Romániában egy újonnan  létrehozott pozícióban, országos igazgatóként (Country Director) folytatják munkájukat.

Mindezekkel a változásokkal a vállalat célja, hogy erősítse a Skanska egységei közti a szinergiát Közép-Európában. Magyarország és Románia rendkívül fontos terület a Skanska 2020-as vállalati üzleti terve számára. Az irodapiac mindkét lokációban erősödő tendeciát mutat, növekszik a bérbeadások száma és a minőségi irodák iránti igény, amelyet a CBRE 2015. második negyedévi piaci jelentése is alátámaszt. A Skanska ezért mindkét területen növelni kívánja az aktivitását. Budapesten már hat irodaépület átadása történt meg, a hetedik – a Nordic Light – pedig jelenleg fejlesztés alatt áll. A Skanska románaiai projektje, a bukaresti Green Court iránt szintén magas a kereslet. Az első épület bérbeadása 100%-os, míg a B épületé 90% feletti. Emellett a Skanska Property két további telken indít irodaberuházást Romániában, Bukarest északi és közép-nyugati részén – értesült az OGH Hírügynökség.

Marcin Łapiński szerint a szervezeti változások fontos lépést jelentenek a magyar és a roman egység kapcsolatában. Szilárd alapot teremtenek az országhatárokon átívelő tudás megosztásához, lehetőséget adva a szinergiákra és kölcsönös promóciókra. Mindkét piac rendkívül változékony, de magas növekedési potenciállal és erős piaci mutatókkal rendelkezik, melyek a válság utáni fellendülést jelzik. Ezen kívül mindkét ország elsődleges területe a BPO/SSC/ITO szektornak, melyek körében közkedveltek a Skanska irodái.

(Skanska - OGH)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek